Здоров'я

Українські хірурги провели унікальну операцію немовляти

— 26 лютого 2014 —

28 січня 2014 року в ДУ «Інститут педіатрії, акушерства й гінекології АМН України» у відділенні хірургічної корекції вроджених пороків розвитку дітей бригада лікарів провела унікальну операцію. З легенів новонародженої дівчинки була вилучена гігантська 12-сантиметрова пухлина.


Не лікувати гайморит небезпечно!

— 26 лютого 2014 —

Гайморит - це запалення верхньощелепних (гайморових) навколоносових пазух. Є формою синусита, що найбільш часто зустрічається. Більшість людей знає, що при цій хворобі часто роблять досить неприємний прокол (пункцію), більш точну інформацію мають лише ті, хто її переніс.


Як часто потрібно міняти подушку

— 19 лютого 2014 —

Якщо ви незадоволені станом вашого волосся, можливо, вам просто настав час поміняти свою подушку? Експерти розкрили підступні властивості подушок і розповіли про те, як зробити свій сон більш безпечним з погляду гігієни.


Що шкідливіше для фігури - цукор або жир?

— 19 лютого 2014 —

Важливіше виключити цукор чи жир з раціону, щоб схуднути? На це питання шляхом проведення експерименту вирішили відповісти два британських лікарі, які є однояйцевими близнюками. 


Найсмачніші рецепти від застуди

— 19 лютого 2014 —

А ви помітили, що останнім часом у рекламі лікарських препаратів від застуди нам стали «ненав'язливо» доводити, що народні рецепти від застуди - це мракобісся, нісенітниця та дурниця? 


П'ять ранніх ознак діабету

— 19 лютого 2014 —

Кількість людей, які страждають на діабет, постійно збільшується, що викликає тривогу медиків по всьому світу. У рамках боротьби з цією хворобою, група вчених вирішила виділити основні переддіабетичні симптоми, які при ранньому виявленні дозволять уникнути цього небезпечного захворювання.


Понад 80% хвороб у дитячому віці - це хвороби органів дихання

— 19 лютого 2014 —

Понад 80% хвороб у дитячому віці - це хвороби органів дихання, і ці ж хвороби серед причин смертності дітей - на першому місці. Отже, застуду не можна ігнорувати.


Чи такий страшний менінгіт?

— 19 лютого 2014 —

З дитинства пам'ятаю, з яким страхом і навіть жахом говорили про менінгіт у нашому будинку, хоча ніхто, наскільки мені відомо, у нас цією недугою ніколи не хворів. Однак саме словосполучення «запалення мозку» звучить досить зловісно, погодьтеся. Що ж таке менінгіт? Наскільки небезпечним є це захворювання сьогодні? Як лікують хворобу? На ці та інші питання ми попросили відповісти доктора медичних наук, професора Олександра Миколайовича Зинчука.


Чим зігріватися в холоди?

— 12 лютого 2014 —

У холодну погоду хтось п'є гарячі напої, хтось - гарячливі та думає, що між ними можна поставити знак рівності. Чим не варто зігріватися в студену зимову пору, давно з'ясували експерти-дієтологи.


Як позбутися головного болю на морозі

— 12 лютого 2014 —

З приходом морозів приблизно 20% дорослих людей починають страждати від головного болю на холоді. Серед реагуючих на вітер і низьку температуру більше жінок, чим чоловіків, особливо в «критичні дні», коли метеочутливість особливо б'є по самопочуттю. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс