Здоров'я

Піклуємося про волосся

— 15 жовтня 2015 —

Якщо ви правильно доглядаєте за волоссям, а воно чомусь продовжує випадати, обов'язково обстежтеся у лікаря. Можливо, цьому є якась реальна причина, і, коли ви усунете її, волосся перестане випадати з такою швидкістю. Пропонуємо скористатися порадами фахівців.


Сливи з користю для здоров'я

— 15 жовтня 2015 —

Їсти сливи можна цілий рік -  улітку свіжі, а взимку - сушені. У процесі перетворення сливи на чорнослив корисні речовини нікуди не втрачаються, а стають ще сильнішими. Ми звикли їсти кисло-солодкі або як «мед» солодкі сливи, власне через це їх дуже люблять діти. Тепер прийшов час дізнатися про те, яку користь для здоров'я несуть у собі ці літні плоди.


Вітаміни осені

— 15 жовтня 2015 —

Осінь дарує нам багато овочів і фруктів, які багаті вітамінами та іншими корисними речовинами. На що ж варто звернути увагу в першу чергу?


Миття посуду знімає стрес

— 15 жовтня 2015 —

Учені Університету штату Флорида довели, що звичайне миття посуду корисне для «детоксикації» свідомості. Це означає, що люди, які миють посуд руками, а не в посудомийній машині, розслаблюються, а їхній психічний стан стабілізується.


Короткі піші прогулянки - профілактика захворювань серця при сидячій роботі

— 15 жовтня 2015 —

Здоров'я серця та судин при офісній роботі можна поправити, якщо робити перерви на 10-хвилинну пішу прогулянку, стверджують учені Університету Міссурі.


Кальцій не зміцнює кістки

— 15 жовтня 2015 —

Учені повідомили, що кальцій практично марний для зміцнення кісток. Правда, це твердження стосується тільки людей старше 50 років.


Сон дозволяє імунній системі «запам'ятовувати» і перемагати інфекції

— 15 жовтня 2015 —

Міцний сон не тільки зміцнює пам'ять, але й мобілізує здатності імунної системи «запам'ятовувати» небезпечні бактерії та віруси, що проникають в організм. Про це повідомили вчені Університету Тюбінгена.


Загострення хронічних захворювань ССС

— 15 жовтня 2015 —

Захворювання серцево-судинної системи - у числі найпоширеніших і часто загострюються в осінній і весняний періоди. Головне, вчасно підтримати свій організм і допомогти йому впоратися з недугою. Іноді пацієнти не відчувають порушень у роботі серця або не звертають на них уваги, однак потрібно уважно відноситися до факторів ризику розвитку серцево-судинних захворювань. Про те, що це за фактори і якою має бути профілактика загострень, ми розпитали фахівця-кардіолога кандидата медичних наук, доцента Віру Іванівну ЗАЙЦЕВУ.


Що дати дитині з собою в школу: здоровий перекус

— 7 жовтня 2015 —

З найперших днів навчального року мами стурбовані харчуванням дитини. Добре, якщо в школі є гарна їдальня, у якій учень одержить повноцінну за поживністю, а головне - якісну гарячу страву. На жаль, для більшості це - мрія.


Як зрозуміти, чого потребує наш організм

— 7 жовтня 2015 —

Буває, на нас нападає жагуче бажання з'їсти якийсь певний і, можливо, незвичний або нехарактерний для нашого раціону продукт. Ми ламаємо голову, до чого б це могло бути? А це наш організм повідомляє нам своєю мовою про те, що йому не вистачає певних речовин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс