Здоров'я

Кращі народні засоби проти печії

— 8 жовтня 2014 —

Такі розповсюджені в народі засоби як сода й молоко не рекомендуються при печії. Тому що спочатку кислотність шлункового соку знижується, а через деякий час підвищується. 


П'ятірка кращих природних антибіотиків

— 8 жовтня 2014 —

П'ятірка кращих природних антибіотиків


Як позбутися заїд

— 8 жовтня 2014 —

Ці маленькі ранки в куточках рота доставляють багато турбот. Крім свого непривабливого вигляду, така тріщинка заважає їсти, говорити й посміхатися. І щоб скоріше її позбутися, потрібно виявити причини її виникнення. 


Обійматися корисно для здоров'я

— 8 жовтня 2014 —

Обійматися корисно для здоров'я. Гіпертонія або підвищений артеріальний тиск є приводом для занепокоєння багатьох людей. На жаль, наявні в продажі ліки не завжди дозволяють домогтися потрібного ефекту. А головне, гіпертонія не зникає, і через деякий час проблеми з тиском з'являються знову. На щастя, італійським дослідникам удалося знайти по-справжньому ефективний засіб.


Як запобігти застуді

— 8 жовтня 2014 —

Медики радять уважніше поставитися до свого здоров'я в осінній сезон, щоб уникнути гострих респіраторно-вірусних інфекцій.


Як зробити своє мислення позитивним

— 8 жовтня 2014 —

Пропонуємо вам кілька FeеlGood-порад, як навчитися мотивувати себе й настроїти своє мислення на позитивний лад. 


Що таке стрес і як з ним боротися

— 8 жовтня 2014 —

Сучасне життя все частіше дарує усім нам постійне почуття напруги та тривожності. Мабуть, пояснювати нікому не потрібно, чому це так відбувається. А ось дізнатися, у чому отут небезпека для нашого здоров'я, дійсно варто. 


Яка дієта найбільш ефективна

— 1 жовтня 2014 —

Людям, що намагаються схуднути, часто рекомендують скоротити споживання жирів. Нове дослідження показало: низьковуглеводна дієта має більше преваг, ніж дієта з низьким вмістом жирів.


Кефір - напій довгожителів

— 1 жовтня 2014 —

Кефір прийшов до нас з Кавказу, де й сьогодні залишається незмінним продуктом щоденного раціону. 


Маска з бодяги від вугрів

— 1 жовтня 2014 —

Вугрі та прищі на шкірі можна усунути за допомогою ефективної маски з бодяги. Вона володіє властивостями відлущування й прекрасно очищає шкіру, омолоджуючи її. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс