Здоров'я

Харківські вчені здійснили прорив у лікуванні раку

— 24 вересня 2014 —

Українські онкологи - Сергій Литвиненко, Євгеній Баранник, Анатолій Марусенко, Віктор Пупченко та Ганна Линська - визнані гідними державної премії за розробку в області діагностики та лікування раку.


Фрукт, який очищає печінку від токсинів

— 24 вересня 2014 —

Печінка піддається постійному негативному впливу токсинів з навколишнього середовища і продуктів харчування. Щоб зберегти здоров'я печінки, важливо час від часу проводити чистку цього органу.


Болі в серці: як відрізнити остеохондроз від стенокардії

— 24 вересня 2014 —

За статистикою 80% населення страждають від болів у спині. Таку високу ціну людство заплатило за вміння ходити на двох ногах. Правда, пізніше проблеми з хребтом стали турбувати його через сидячий спосіб життя, гіподинамію та інші завоювання цивілізації. 


Тепер не треба боятися людини з бормашиною

— 24 вересня 2014 —

Я дотепер боюся панічно зубного лікаря. Точніше його вірного помічника - бормашину! І як і раніше до останнього відкладаю відвідування стоматолога. У цьому я, на жаль, не самотній. Багато хто йде до нього лише тоді, коли біль уже стає нестерпним.


Пожива для розуму

— 18 вересня 2014 —

Недавні наукові дослідження доводять, що деякі продукти харчування дійсно можуть мати доброчинний ефект на роботу мозку. Кулінарний портал Kedem.ru склав список продуктів, регулярне вживання яких допоможе поліпшити пам'ять.


Коренева селера допоможе при сезонній депресії

— 18 вересня 2014 —

Будь-яка селера містить корисні речовини у великих кількостях, і тому її вживання підвищує імунітет і зміцнює організм.


10 корисних властивостей цибулі

— 17 вересня 2014 —

Цибуля - далеко не найулюбленіший наш овоч, але це зовсім не далекоглядно. Коли будете наступного разу чистити цибулю, ридаючи горючими слізьми, просто подумайте про її величезну користь для здоров'я. 


Рис може викликати порушення на генетичному рівні

— 17 вересня 2014 —

Рис містить миш'як у кількості, що викликає значні генетичні порушення.


Сіль прискорює старіння клітин

— 17 вересня 2014 —

Уживання великої кількості солі прискорює процес старіння. Те, що незамінний кристал натрію має негативні побічні ефекти (підвищує тиск, призводить до інсультів та інфарктів) відомо давно. Але що його вживання пов'язане з клітинним старінням, учені виявили вперше. 


Кросворди та судоку гарні на шкільних уроках

— 17 вересня 2014 —

На думку британських дослідників з Кембриджського Університету, для розвитку інтелекту дітей корисно на уроках використовувати такі головоломки, як судоку або кросворди. Судоку (головоломка з числами) сприяє поліпшенню пам'яті, а кросворди та різні ігри зі словами роблять мову більш швидкою та розширюють словниковий запас дітей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс