Здоров'я

Що робити, коли зникає сон?

— 5 лютого 2014 —

Сон дотепер залишається однією з найбільших загадок у медицині. За допомогою сканування людського мозку вчені дізналися дуже багато про природу сну. Але усе ще не можуть дати вичерпну відповідь на питання, чому ми спимо. Ясно одне: без сну наш організм починає працювати зі збоями.


Загартовування снігом зміцнить всі системи організму

— 29 січня 2014 —

Поліпшується кровообіг  - від кінцівок до внутрішніх органів - за рахунок активізації біологічних крапок на поверхні стопи. 


Лаконос - лікувальні властивості та застосування в медицині

— 29 січня 2014 —

Лаконос (фітолака американська) - отрутна рослина, висота якої нерідко досягає трьох метрів. Фітолака американська має товсті гіллясті стебла, вертикальний корінь, еліптичне листя, зібрані в кисті дрібні квітки й фіолетово-чорні плоди.


Через що страждає печінка

— 29 січня 2014 —

Найбільше на світі печінка не любить алкоголю. Тому, професійна хвороба алкоголіків - цироз печінки. Алкоголь порушує проникність клітинних мембран, що ускладнює виділення жовчі та інші функції печінки.


Пийте чай імбирний - кашляти стане легше

— 29 січня 2014 —

В Американському журналі клітинної та молекулярної біології недавно були опубліковані результати дослідження, у якому були вивчені хімічні компоненти імбиру та їхній можливий вплив на астму в сполученні з традиційною медициною. 


Зайва вага шкодить усім... і діабетикам також

— 29 січня 2014 —

Результати масштабного дослідження, що провели вчені престижного університету США за замовленням Мінздраву цієї країни, як видно, покладуть кінець теорії про існування «парадокса ожиріння» - при діабеті користі від зайвої ваги не буває.


Чому болять ноги?

— 29 січня 2014 —

«Через що ж так болять наші ноги?» - таким питанням ми задаємося досить часто. А з роками майже щовечора. Щоб не псувати настрій остаточно, заспокоюємо себе: находився, мовляв, уже - не хлопчик/дівчинка. Але болі в ногах можуть виникати не тільки від утоми. Про це добре знають фахівці. До них і звернемося за порадою. Розмову поведемо сьогодні з відомим лікарем-невропатологом Анатолієм Миколайовичем Пархоменко.


Чи є небезпечними засоби, що знімають симптоми застуди та грипу

— 29 січня 2014 —

Полички аптек повні розчинних порошків, створених для полегшення симптомів грипу та застуди. Наскільки безпечними є дані засоби, і на що варто звертати увагу, купуючи їх? Пропонуємо вам відповіді медиків на найпоширеніші питання.


Що потрібно знати про температуру у дитини?

— 29 січня 2014 —

У перші кілька днів життя температура тіла немовляти може бути трохи підвищеною (37,0-37,4°С у пахвовій западині). Потім вона встановлюється в межах 36,0-37,0°С (частіше 36,6°С). Щоб дізнатися, які показники є нормою для вашого малюка, виміряйте йому температуру, коли він здоровий і спокійний. Бажано поміряти її й під пахвою, і в прямій кишці.


Лікування поліпів шлунка народними методами

— 29 січня 2014 —

Присутність поліпів у шлунку свідчить про серйозні порушення в роботі шлунково-кишкового тракту.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс