Здоров'я

Прості продукти допомагають жінці бути молодою і здоровою

— 15 квітня 2015 —

Про корисні продукти, необхідні для здоров'я жінки, які допомагають їй подовше залишатися молодою і гарною, багато хто знає, однак на довгі роки затягує із рішенням переходу на правильне харчування. Це природно, поки молодий, ні про що не замислюєшся. Але коли, перепрошуємо за тавтологію, уже в наявності зморшки на обличчі, а на тілі - целюлітний панцир, віра в те, що знову можна стати привабливою, пропадає.


Корисні властивості виноградних кісточок

— 15 квітня 2015 —

Чи знаєте ви, як виноградні кісточки надзвичайно корисні для здоров'я? Вони очищають організм, поліпшують зір, піклуються про серце і контролюють рівень тиску... І, крім того, є ключем до жіночої краси! 


Розквітла мати-і-мачуха

— 15 квітня 2015 —

Ця лікарська травичка першою відчуває початок весни, зацвітаючи яскраво жовтими квітками, як тільки зійде сніг. Росте мати-і-мачуха переважно на вологих і глинистих ґрунтах: уздовж берегів річок, озер, струмків, на лугах, по насипах і т.д. 


Одне яблуко заміняє купу ліків

— 15 квітня 2015 —

Сучасні дослідники стверджують, що якщо щодня з'їдати по одному свіжому яблуку, можна забезпечити себе гарантованим захистом від хвороб на довгий час. 


Жінки частіше страждають від мігреней

— 15 квітня 2015 —

Жінок відвідують більш довгі (на годину довше) і більш хворобливі приступи мігрені, чим чоловіків.


Властивості парацетамолу поставлені під сумнів

— 15 квітня 2015 —

Австралійські вчені із числа співробітників Університету Сіднея заявляють, що парацетамол не має лікувальних властивостей стосовно деяких видів хвороб.


Вітрянка у дитини: чи обов'язково змазувати висипання зеленкою?

— 15 квітня 2015 —

Не помітити висипання у дитини при вітряній віспі практично нереально. Підступні висипання псують не тільки зовнішній вигляд маляти, покриваючи все тіло гнійничками, але і його загальний стан здоров'я. Неприємна сверблячка, лущення і жар не дають спокою ні вдень, ні вночі. Крім того, прищики часто кровоточать і перетворюються на ранки. Чим ще, крім зеленки, можна змазувати висипання при вітрянці?


Гастрит: лікувати обов'язково!

— 15 квітня 2015 —

Гастрит усього лише - запалення слизової оболонки шлунка. Сьогодні він є найпоширенішим діагнозом у практиці гастроентеролога. Але чи такий вже гастрит необразливий, розпитаємо фахівця - кандидата медичних наук, доцента Ірину Мирославівну Гойдаш.


Знизити рівень холестерину можна і без допомоги таблеток

— 8 квітня 2015 —

Підвищений рівень холестерину приводить згодом до атеросклерозу судин, а значить до ішемічної хвороби серця (ускладнення - інфаркт), гострих судинних порушень головного мозку (інсульт), є сильною патологічною ланкою при цукровому діабеті другого типу, при глаукомі (ішемічний тип) і вікової макулодистрофії сітківки ока.


Вірний помічник здоров'ю

— 8 квітня 2015 —

Без сумніву, харчова сода є великим помічником у нашому домі. Ми можемо використовувати її не тільки в кулінарії та прибиранні, але й у складі косметичних засобів.  



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс