Здоров'я

Вагомий аргумент на користь щеплень

— 3 липня 2013 —

Багато батьків відмовляються прищеплювати своїх дітей від найпоширеніших інфекційних хвороб, побоюючись смертельно небезпечних ускладнень або погіршення інтелекту дитини.


Літо приносить багато ризиків

— 3 липня 2013 —

Навіть якщо ви не збираєтеся проводити відпустку у спекотних краях, вам необхідно знати, що таке тепловий і сонячний удари й уміти від них захиститися. 


Алергія на укуси комах

— 3 липня 2013 —

Влітку завжди зростає ризик укусів комах. Як придушити алергійну реакцію?  


Літній догляд за волоссям

— 3 липня 2013 —

Мрія будь-якої жінки - сяючі на сонці красою та здоров'ям локони. Однак вже через пару днів на спекотному пляжі вони перестають блищати, стають сухими й ламкими. 


Липень - ідеальний час для схуднення

— 3 липня 2013 —

Яскраве сонце, довгий день, гормональні й емоційні сплески активно сприяють скиданню зайвих кілограмів. Причому саме за рахунок жиру, що накопичився за зиму.


Народні рецепти від алкоголізму

— 3 липня 2013 —

Для лікування алкоголізму застосовуються кілька трав - копитень, чебрець, плаун-баранець.


Яблука поліпшать фігуру

— 3 липня 2013 —

Вони допомагають нарощувати м'язи й боротися з зайвими жировими відкладеннями. Головне - не чистити їх від шкірки.


Новий сорт чорної малини - потужний засіб проти раку

— 3 липня 2013 —

Учені вивели унікальний сорт чорної малини. Вони заявляють: це найкорисніша ягода. Сорт називається Mac Black. Крім більш яскраво вираженого смаку, ягода багата живильними речовинами й антиоксидантами, що запобігають розвитку рака, пише "The Daily Mail".


Як визначати правильний розмір порцій їжі за допомогою «правила рук»?

— 26 червня 2013 —

Ми переїдаємо. Постійно. Задайте собі просте питання: «Коли я був по-справжньому голодним востаннє?» Частіше ми харчуємося за розкладом, навіть тоді, коли зовсім цього не хочемо і не відчуваємо почуття голоду. Якщо складно контролювати час їжі, то можна контролювати порції, які споживаємо. Можна рахувати калорії, але це жахливо напружує. А можна знати просте «правило рук», що допоможе вам швидко визначати розмір порції, необхідний вам.


Форма тіла як індикатор вашого здоров'я

— 26 червня 2013 —

Хочете визначити тип власної фігури? Встаньте перед дзеркалом, подивіться на своє відображення й спробуйте його зіставити з формою груші, яблука, піскового годинника або колони. Для чоловіків, до речі, будова тіла порівнюється всього лише з яблуком, колоною або пісковим годинником.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс