Здоров'я

Фрукти захистять від розвитку аневризми черевної аорти

— 11 вересня 2013 —

Вживання фруктів у великій кількості знижує ризик розвитку аневризми черевної аорти (АЧА), вважають шведські дослідники з Каролінського інституту в Стокгольмі.


Яким має бути нормальний пульс у людини

— 11 вересня 2013 —

Для різних вікових категорій існують різні норми частоти пульсу у спокої. Залежить він також і від статевої приналежності людини. Для немовлят це - 140 уд/хв, для дітей від народження до року - 130 уд/хв, у віковий період від року до двох років - 100 уд/хв, від трьох до семи років - 95 уд/хв, від восьми до чотирнадцяти років - 80 уд/хв. 


Що відбувається в нашому організмі при захворюванні нирок?

— 11 вересня 2013 —

Сьогодні дедалі частіше доводиться чути скарги на нефрози, простіше кажучи, на хвороби нирок. Адже саме зараз  ми вживаємо набагато більше, ніж звичайно, рідини, що збільшує навантаження на цей орган, до того ж в овочах і фруктах, особливо у баштанних, міститься значна кількість нітратів, які провокують ниркові патології. Що ж таке нефрози і як діяти, якщо... Відповісти погодилася фахівець-нефролог - кандидат медичних наук Олена Іванівна Таран.


Болгарський перець захистить від нервових хвороб

— 10 вересня 2013 —

Медики рекомендують всім жінкам включити в раціон харчування зелений болгарський перчик, що служить прекрасною профілактикою невралгії. Зелений перець надає багатьом стравам пікантний смак і божественний аромат. Овоч ніколи не стане зайвим на вашому столі.


Манна каша: рецепт здоров'я

— 10 вересня 2013 —

Багато десятиліть манна каша була однією з найпоширеніших страв, що входять у раціон дитячого і дієтичного харчування, а також ідеальним і майже  головним прикормом для немовлят. Дорослим теж рекомендувалося вживати манку - це вважалося корисним.


Медові рецепти від усіх хвороб. Пилок вилікує від дисбактеріозу, молочко - від стенокардії

— 10 вересня 2013 —

Про те, що мед корисний для здоров'я, знають навіть маленькі діти. А ось те, як його правильно застосовувати в лікувальних цілях, щоб швидше видужати, не всі. Своїми авторськими «медовими» рецептами з нами поділилася лікар-фітотерапевт і натуропат Олена Свитко. 


Як зняти втому з очей при тривалій роботі за комп'ютером

— 4 вересня 2013 —

Досить часто після тривалої роботи за комп`ютером ми відчуваємо дискомфорт і погіршення зору. Щоб позбутися  неприємних відчуттів і дати очам відпочити, виконайте просту гімнастику, яка займе всього кілька хвилин.


Меню для міцних кісток

— 4 вересня 2013 —

Основний будівельний матеріал людського кістяка - це кальцій. Де взяти кальцій та інші вітаміни?


Користь винограду для здоров'я - факти без домислів

— 4 вересня 2013 —

Виноград відомий людству вже не одне тисячоліття, як ягода веселощів, радості та життєлюбства. Мало знайдеться таких фруктів, до яких настільки точно підходять слова «з'їв - повеселішав».


Трав'яний настій для лікування аритмії серця

— 4 вересня 2013 —

Дуже добре нормалізує серцевий ритм і зменшує задишку настоянка з трав.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс