Здоров'я

Як правильно приймати кальцій?

— 29 квітня 2014 —

Єдина відповідь на це питання відсутня. Усе залежить від особливості кожного організму. Адже деяким хворим людям препарати, що містять кальцій, протипоказані. Кальцій потрібно приймати з обережністю та тільки за рекомендацією лікаря. 


Нехай буде весна без застуд

— 29 квітня 2014 —

А пережити весну і не застудитися, слабко? Фахівці стверджують: цілком реально, якщо знати фактори ризику і намагатися їх уникнути. Адже хворіти навесні, коли нарешті минули зимові холоди і радість буття усім наповнює жили, особливо неприємно. Однак у цю пору року наш організм часто ослаблений, тому частіше звичайного «чіпляються» застуди. Давайте розберемося, які ж причини сприяють появі застуди, і яку стратегію поведінки варто вибрати, щоб не підхопити хворобу в цю пору року? Про це ми розмовляємо з лікарем-отоларингологом В'ячеславом Федоровичем Котом.


Сонце, повітря та рух поліпшують пам'ять

— 23 квітня 2014 —

Погіршення пам'яті в літньому віці найчастіше носить «необразливий» характер і не пов'язане з таким важким нейродегенеративним захворюванням як стареча деменція. У цьому випадку ефективним засобом збереження інтелекту є звичайна фіззарядка. 


П'ять способів рятування від лупи

— 23 квітня 2014 —

Лупа - це некрасиво, неакуратно, неестетично і нездорово. Сьогодні від лупи страждає кожна третя людина на нашій планеті. Хтось бореться з нею щодня, використовуючи різні косметичні засоби, а хтось звертається до засобів народної медицини.


Вода - головні ліки

— 23 квітня 2014 —

Часто виникають головні болі або мігрені, турбують суглоби або проблеми з травленням? Причина всіх цих хворостей може бути дуже простою - недостатнє споживання води! 


Щоб мати міцні кістки в старості, потрібно займатися спортом замолоду

— 23 квітня 2014 —

Активні заняття спортом у школі можуть захистити людину від переломів у літньому віці, установили американські вчені. Дослідження колишніх бейсболістів 80 років показало: їхні руки були сильнішими, ніж в однолітків, незважаючи на те, що вони не займалися спортом уже більше 
50 років.


Підліткам просто необхідно займатися в тренажерному залі

— 23 квітня 2014 —

Підлітків можна вберегти від виникнення діабету та від проблем із серцем у майбутньому. Для цього достатньо додати побільше силових тренувань у щоденний режим шестикласників. Сильні, треновані підлітки не страждають від метаболічних розладів і мають здорове серце, відповідно до нової публікації в журналі "Pediatrics".


Причини безсоння та дієві засоби його лікування

— 23 квітня 2014 —

Депресія, зловживання алкоголем, прийом психостимуляторів, паління веде до серйозних порушень сну...


Поліпшити пам'ять і увагу здатні звичайні продукти

— 16 квітня 2014 —

Не спеціальні пігулки, а звичайні продукти допоможуть поліпшити роботу мозку, а разом з тим пам'ять і увагу, варто лише захотіти допомогти собі в цьому. Продукти, важливі для здоров'я мозку, цілком доступні, головне, - бажання поповнювати ними свій споживчий кошик. І результат не змусить довго чекати.


Сполуки з пластику викликають проблеми зі здоров'ям

— 16 квітня 2014 —

Останнім часом фахівці усе частіше говорять про шкоду бісфенолу А, що міститься в пластику. Вважають, він негативно позначається на гормональному фоні та провокує цілий набір захворювань. Дійсно, бісфенол А входить до складу практично всіх пакувальних матеріалів для продуктів харчування, а також до складу пластикових виробів, які використовуються для споживання їжі (посуд, столові прилади, дитячі пляшечки). 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс