Здоров'я

Який сніданок небезпечний для здоров'я

— 16 квітня 2014 —

Багато хто знає, що не можна в жодному разі пропускати ранкову трапезу. Але при цьому не всі продукти можна вживати на сніданок. Вживання деяких з них натще може погано позначитися на здоров'ї.


Кардіотренування в молодості гарантують ефективну роботу мозку

— 16 квітня 2014 —

Аеробні навантаження у 20 років - вірний вибір, адже вони допоможуть захистити мозок у середньому віці. Підійде біг, плавання, катання на велосипеді. Ці заняття дозволяють зберегти розумові здібності та пам'ять через 20 років, повідомляє Бі-бі-сі. Кардіопідготовка показує, наскільки добре організм поглинає кисень під час тренувань і транспортує його до м'язів. І це є важливим фактором здоров'я.


Як правильно вийти з Великого посту

— 16 квітня 2014 —

У неділю, 20 квітня, у православних найбільше свято - Світле Христове Воскресіння, Великдень! Після семитижневого посту у вашому організмі змінився обмін речовин, тому повернення до звичайного раціону має бути поступовим. Інакше проблем зі здоров'ям не уникнути! 


Сезон полювання кліщів на людину розпочато: як убезпечитися

— 16 квітня 2014 —

Звичайно, у природі активність кліщів спостерігається з березня по листопад та протягом року має два виражених піки активності – у квітні - травні та серпні - вересні.


Заспокійливий сироп у домашніх умовах

— 9 квітня 2014 —

Корінь валеріани, пустирник, півонія похила, меліса, глід, мед або, при нестерпності, цукровий сироп.


Тала вода має унікальні властивості

— 9 квітня 2014 —

Тала вода з давніх часів впливає на всі живі організми на планеті: на рослини, тварин і людей. Без води на Землі не було б життя! Недарма ґрунт, просочений поталими снігами, пробуджуючись після зимової сплячки, дає життя новій, свіжій та буйній рослинності.


Весняні овочі та фрукти: користь або шкода?

— 9 квітня 2014 —

Навесні наше око радує достаток овочів і фруктів на прилавках овочевих відділів і ринках. Соковиті та гарні плоди викликають величезне бажання їх купити. Купуючи цю «весняну розмаїтість», необхідно розуміти про мінуси весняних овочів і фруктів. Адже вони поголовно вирощуються в теплицях, де нашпиговуються різними нітратами.


Зона ризику - печінка

— 9 квітня 2014 —

За усіх часів медицина важливу роль завжди відводила одному з ключових органів нашого тіла - печінці. «Основними факторами ризику для печінки є погана екологія, стреси, малорухомий спосіб життя та високовуглеводний характер харчування», - вважає професор, доктор медичних наук, лікар-гастроентеролог Євгеній Сас.


Увага: хвороба брудних рук!

— 9 квітня 2014 —

Фактично літо приходить набагато раніше, ніж за календарем. У дорослих починаються роботи в полі, саду, на городі, а у дітей - у пісочниці. І отут є важливою і потрібною увага, особливо до дитини, адже нас усюди пильнує різного роду небезпека.


Як лікувати гастрит: причини, симптоми, діагностика

— 9 квітня 2014 —

Якщо ви дивитеся телевізор, то знаєте, що шлунок має форму гачка або англійської літери J. Він збирає всю їжу та рідину, що ви проковтнули, і потім методично перемелює їжу на дрібні шматочки та малими порціями впорскує у 12-палу кишку, яка є початком тонкого кишечнику.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс