Здоров'я

Імбир-лікар

— 10 липня 2013 —

.


Лише кілька чашок какао захистять від ожиріння

— 10 липня 2013 —

Регулярне вживання декількох чашок какао на тиждень допоможе людям з надлишковою вагою стримувати захворювання, пов'язані із запаленням, наприклад такі як діабет, вважають учені.


Рак шкіри: симптоми небезпечної хвороби

— 10 липня 2013 —

Рак шкіри - це одне з найпоширеніших онкологічних захворювань на сьогоднішній день. Існує безліч форм цього захворювання. Але, як і головна хвороба, рак шкіри небезпечний, насамперед, тим, що тривалий час може розвиватися в організмі й протікати зовсім безсимптомно, не заподіюючи будь-якого дискомфорту. А значить, рак шкіри буває досить складно виявити на ранніх стадіях.


Щоб не отруїтися їжею

— 10 липня 2013 —

Спека - година пік для кишкової інфекції. На сонці, та ще й у живильному середовищі - будь то молоко або сметана, яйця або торти, ковбаса або копчена курочка - бактерії розмножуються зі страшною силою. Достатньо людині з'їсти навіть маленький шматочок «фаршированого» збудником гострої кишкової інфекції (ГКІ) продукту, і, так звана, харчова інтоксикація забезпечена.


Як позбутися від синців

— 10 липня 2013 —

Кожному знайомі темні гематоми, що з'являються на шкірі в результаті забитих місць і ушкоджень тканин. Ці утворення зазвичай називають синцями. Ми розповімо вам про те, як вони утворюються, і що варто робити, щоб синці скоріше зникли, не доставляючи ніяких незручностей людині. Так що, розтягнувшись на льодовій ковзанці або впавши з велосипеда - не засмучуйтеся, синці легко лікуються, тим більше що ці утворення в більшості випадків зовсім не є небезпечними і не мають приводів для тривоги...


Засоби від запору

— 10 липня 2013 —

Більшість людей, страждаючи від даної недуги, змінюють одні препарати іншими. А при цьому найбільш ефективним і простим способом є використання натуральних засобів. 


Молочна сироватка - один з найкорисніших продуктів

— 10 липня 2013 —

Люди, які роблять сир самостійно, знають, що таке сироватка - один з найкорисніших "побічних продуктів" переробки молока, котрий зберігає всі корисні властивості коров'ячого молока. 


Чому влітку буває більше набряків

— 3 липня 2013 —

Як боротися з цією літньою (і не тільки) напастю і що можна та не можна їсти, ми спробуємо з'ясувати в цій статті.


Фенхель, базилік, кріп і м'ята: чим корисна свіжа зелень

— 3 липня 2013 —

Свіжа зелень - відмінна приправа до будь-якої весняної страви. Вона надає кулінарному створінню ні з чим непорівнянний аромат і витончений смак.


Все смачне - шкідливе!

— 3 липня 2013 —

Учені з Сінгапуру попереджають: одна сосиска з хот-дога, що з'їдається щодня поверх норми, може привести до збільшення ризику розвитку діабету 2-го типу майже на 50 відсотків.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс