Здоров'я

Шість важливих вправ для профілактики шийного остеохондрозу

— 18 березня 2015 —

Ми занадто часто надовго завмираємо в незручній позі - перед комп'ютером, схилившись над планшетами і телефонами або навіть просто бездумно вп'явшись в одну крапку. А потім скаржимося на головний біль і утому, на те, що погіршується пам'ять, що складно швидко зміркувати, як діяти в тій або іншій ситуації. Здавалося б, речі мало пов'язані. Насправді ж у всьому цьому винувате погане кровопостачання м'язів шийного відділу. Від їхнього гарного функціонування прямо залежить кровопостачання мозку. Отже, і наша пам'ять, і концентрація.


Неймовірно корисні властивості журавлини

— 18 березня 2015 —

Чому журавлиною можна замінити всі інші ягоди і як зробити улюблені з дитинства ласощі?


Вода без газа прискорює обмін речовин

— 18 березня 2015 —

Усім відомо, що набір зайвої ваги приводить до численних хвороб, таких, як захворювання серця і цукровий діабет.


Триразове харчування шкодить організму

— 18 березня 2015 —

Більшість людей їдять три рази на день. Але, на думку історика Ебігейл Керролл, від цього режиму варто відмовитися. Він є культурною надбудовою, а, приміром, корінні жителі Америки харчувалися вірніше, поки не прийняли триразове харчування. Їхній режим харчування сильно залежав від сезону. Іноді люди голодували і пропускали прийом їжі.


Серцевий напад: як допомогти собі, якщо поруч нікого немає

— 18 березня 2015 —

Найчастіше виходить так, що серцевий напад відбувається з людьми, саме під час повної самітності, і нема кому надати їм допомогу.


Як перемогти весняний авітаміноз

— 18 березня 2015 —

Настала довгоочікувана весна, а разом з нею прийшли такі неприємні речі, як ламкість нігтів і волосся, тьмяна бліда шкіра, кровоточивість ясен, тріщинки на губах, стійке відчуття апатії, роздратування та млявості... Крім того, у багатьох саме навесні загострюється багато хронічних захворювань, та й банальна застуда може тривати нескінченно.


Чому не можна пити вчорашній чай

— 11 березня 2015 —

Якщо напій залишити на кілька годин на відкритому повітрі, то під впливом кисню в ньому починають утворюватися бактерії та шкідливі сполуки. 


Мандарини запобігають захворюванню судин, серця та діабету

— 11 березня 2015 —

Учені з канадського Університету Західного Онтаріо зі здивуванням виявили, що речовина нобілетин, що міститься у великій кількості в мандаринах, чудово знижує рівень холестерину та інсуліну в крові людини.


Весняні маски для волосся з молоком

— 11 березня 2015 —

Як позбутися сухості волосся? Пропонуємо приготувати домашні маски для відновлення. Щоб домогтися бажаного результату, рекомендуємо застосовувати маски щодня протягом 10 днів.


Про користь березового соку

— 11 березня 2015 —

Березовий сік - дуже цінний продукт, що здійснює сприятливий вплив на весь організм людини. Не даремно в колишні часи завжди так любили і поважали білостовбурне дерево, присвячуючи йому так багато душевних пісень і віршів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс