Здоров'я

Переживання матері посилюють відчуття болю у дитини

— 29 грудня 2014 —

Відчуття болю маленькою дитиною залежить від психологічного стану її матері, довели британські дослідники з Даремського університету. З цієї причини вони рекомендують жінкам тренувати нерви, перш ніж заводити дітей.


Гормональні зміни у чоловіків, які очікують народження дитини

— 29 грудня 2014 —

Американські дослідники виявили, що під час вагітності гормональний фон змінюється не тільки у жінки, але й у її партнера, пише Meddaily.


Цікавий спосіб захисту від вірусів

— 29 грудня 2014 —

Ученим з університету Карнегі-Меллон удалося встановити, що фізичний контакт у вигляді обіймів з близькою людиною може поліпшити психологічний стан людини.


Як лікувати синусит?

— 29 грудня 2014 —

З легким нездужанням або нежиттю навряд чи хтось із нас побіжить у поліклініку. Навіщо - ми ж розумні, самі все знаємо, самі собі лікарі, аптека ж через дорогу. А там, на вітринах, препаратів скільки завгодно! Але проходить тиждень, інший, а стан не поліпшується, дискомфорт дратує і ми починаємо розуміти, що тут щось не так. Візит у поліклініку стає неминучим. Лікар задає пару питань, потім - огляд, обстеження, і ось вердикт - синусит! Що ж це таке? Ангіна, грип, ГРЗ, гіпертонія... Цим нас не здивуєш, але ось це слово - загадка. Одним словом, давайте розберемося, що таке синусит, які його симптоми та причини виникнення, і, головне, як його лікувати?


Поради гастроентерологів: як зустріти Новий рік не нашкодивши здоров'ю

— 24 грудня 2014 —

Більшість із нас уже перебуває у передчутті наступаючого Нового року, ретельно плануючи всілякі аспекти свята, вибираючи одяг і прикраси для будинку. На жаль, складаючи список необхідних продуктів і обмірковуючи меню на 31 грудня, дехто забуває про найголовніше - про здоров'я. Як же зустріти Новий рік, не нашкодивши власному організму?


Грейпфрут: цитрус із гіркуватістю

— 24 грудня 2014 —

У грейпфрута є особливі властивості, які він надійно зберігає під товстою шкіркою. Часточка за часточкою будемо осягати цілющу силу цього цитруса, насолоджуючись його пікантною гіркуватістю та тонким ароматом.


Вівсяний кисіль - очищення кишечнику і нирок

— 24 грудня 2014 —

Вівсяний кисіль - стародавній цілющий засіб, що здавна застосовується в народній медицині для лікування багатьох захворювань. Завдяки високому вмісту клітковини він прекрасно очищає кишечник, лікує захворювання шлунково-кишкового тракту, допомагає позбутися зайвих кілограмів, завдяки своїй структурі вівсяний кисіль зціляє нирки.


Профілактика серцево-судинних ускладнень при діабеті

— 24 грудня 2014 —

На жаль, діабетом хворіє порядку трьох відсотків землян. Тобто більше 200 мільйонів чоловік. А ще ця противна болячка дає високий відсоток смертності від ускладнень з боку серцево-судинної системи. Загалом, варто бути пильним, щоб не постраждати фатально. А тому ми звернулися за роз'ясненнями із приводу оптимальної поведінки, щоб уникнути цих самих ускладнень, до фахівця - кандидата медичних наук, доцента Оксани Миколаївни Дидушко.


Мороз по шкірі: вживайте екстрені заходи

— 17 грудня 2014 —

Відомо, що мороз, вітер, зимове сонце, сухе повітря є основними причинами старіння шкіри. Ці несприятливі фактори збільшуються через дефіцит в організмі вітамінів і ослаблення імунітету. Тому якщо ви бажаєте зберегти привабливість, то з настанням холодів приділіть особливу увагу догляду за шкірою, губами та волоссям.


Сім лікувальних властивостей кориці

— 17 грудня 2014 —

Її називають приправою «настрою», але є й інші причини додати її у свою каву та навіть суп.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс