Здоров'я

Учені довели протиалергійний вплив собак на дітей

— 22 січня 2014 —

Постійна присутність у будинку собаки особливим чином змінює склад кишкової мікрофлори дитини, знижуючи гостроту імунної реакції на алергени.


Гаряче какао - джерело антиоксидантів

— 22 січня 2014 —

Дослідження вчених з Корнуельського Університету, показало, що в чашці какао міститься стільки ж антиоксидантів, скільки в чашці зеленого чаю або келиху червоного вина.


Картопля, приготовлена на парі, знижує тиск

— 22 січня 2014 —

Картопля не має потреби в рекламі, хоча б тому, що у неї невисока вартість. А тепер ученими з Британії знайдений ще один плюс на її користь.


Як зняти напад головного болю?

— 22 січня 2014 —

Якщо вас постійно переслідують напади головного болю, то необхідно терміново розробити план порятунку. 


Рак грудей залежить від способу життя

— 22 січня 2014 —

Білі жінки частіше страждають раком грудей, чим азіатки та чорношкірі. Це відбувається скоріше через їхній спосіб життя, а не генетичні фактори, як показало нове дослідження, проведене вченими з Оксфордського університету (Великобританія).


Правильне дихання - застава здоров'я

— 22 січня 2014 —

Правильне дихання - застава здоров'я серця, нормальної роботи головного мозку й усього організму, повідомили нещодавно американські дослідники на міжнародній конференції, що відбулася в штаті Міннесота.


Властивості волоського горіха просто приголомшують

— 22 січня 2014 —

Він є, мабуть, найбільш унікальним і найяскравішим представником рослинного світу, всі частини якого мають високі біологічно активні властивості. За те, що він харчував, відновлював сили та лікував людину, у давнину його називали «деревом життя».


Імбир - універсальні ліки

— 15 січня 2014 —

Як не дивно, одна з найкорисніших спецій - імбир, у нас у країні не занадто популярна. Напевно, так сталося, що не багатьом відомі корисні властивості імбиру. На санскриті імбир, або «вишвабхесадж», значить «універсальні ліки». Ще в першому столітті нашої ери описували зігрівальну дію імбиру, користь для травлення та навіть згадували імбир як протиотруту.


Ладан ефективний проти раку!

— 15 січня 2014 —

Ладан (або мирра) використовувався протягом століть як протизапальний засіб, що робить його корисним для лікування захворювань шкіри, астми та гастроентериту. На думку групи дослідників з Лестерського університету у Великобританії, котру очолює доктор Камла-Аль-Салмані, ладан може допомогти в лікуванні раку яєчників. Ладан є ароматичною смолою дерева Boswellia sacra, що росте в Африці та Саудівській Аравії. Ще у 2011 році повідомлялося про те, що ладан може допомогти в лікуванні артриту. 


Антибіотики у тваринництві небезпечні для людини

— 15 січня 2014 —

Часте використання фермерами антибіотиків з метою збільшення поголів'я тварин, викликає ріст кількості небезпечних бактерій, стійких до антибіотиків. Управління з контролю якості харчових продуктів і лікарських засобів США (FDA) оголосило про новий план поступової відмови від використання певних антибіотиків у харчовій галузі виробництва.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс