Здоров'я

Сучасні діти менш витривалі, чим попередні покоління

— 19 листопада 2015 —

Діти нинішнього покоління не здатні бігати так само швидко, як це робили їхні батьки, будучи в дитячому віці, вважають австралійські дослідники з Університету Південної Австралії.


Шість корисних порад проти судом

— 19 листопада 2015 —

Судоми - мимовільне скорочення м'язів, з'являються не тільки в людей, що займаються спортом, але й у людей страждаючих варикозним розширенням вен, порушенням обміну речовин і деяких захворювань хребта.


Готуємо натуральний антиконгестант

— 19 листопада 2015 —

Дощова й холодна осінь - самий час для того, щоб дізнатися, як приготувати вдома гарний натуральний антиконгестант, засіб для зняття закладеності та набряку слизової. У таку погоду багато хто страждає застудою або грипом; при цьому зазвичай закладений ніс і дихальні шляхи.


Одружені люди краще переносять операції на серці

— 18 листопада 2015 —

Це довели вчені університету Мічигану. Виявляється, вдівці, розлучені або самотні люди на 40% частіше стають інвалідами або вмирають внаслідок операції на серці, чим одружені люди, які перенесли подібну операцію.


ВООЗ б'є тривогу у зв'язку з епідемією туберкульозу

— 18 листопада 2015 —

Туберкульоз, поряд з ВІЛ, є найсмертоноснішою інфекцією у світі. Про це заявила Всесвітня організація охорони здоров'я. 


Тільки сам, кожний і з сьогоднішнього дня! 19 листопада - Всесвітній день відмови від паління

— 18 листопада 2015 —

Нарешті боротьба з цією пагубною звичкою здобуває цілком конкретних обрисів, адже ще буквально кілька десятиліть тому не можна було просунутися далі порожніх слів. Провиною цьому було практично непробивне лобі тютюнових виробників та їхня елементарна жадібність.


Якщо у вас заболів поперек

— 18 листопада 2015 —

Головне питання, яке встає перед кожним, у кого виникли  проблеми в попереково-крижовому відділі хребта - робити хірургічну операцію або звернутися до мануального терапевта? Дехто впевнений, що не існує таких проблем з хребтом, які були б не підвладні справжньому майстру-мануальщику і радять у таких випадках звернутися спочатку до мануальної терапії. Тому за більш докладними роз'ясненнями ми звернулися до відомого лікаря-вертебролога Володимира Миколайовича Глушака.


Як кинути курити?

— 16 листопада 2015 —

Курити нині вже не модно. Та й законодавці в Україні взялися за боротьбу з цим соціальним злом, схоже, всерйоз. От і в нашій організації в місцях для паління тепер з'явилися таблички «Курити в будинку «Укрінформу» заборонено». І тепер, проходячи повз, я щораз згадую слова Марка Твена: «Немає нічого простішого, ніж кинути курити. Я кидав раз 30». Вони як і раніше, мабуть, гріють мені душу, як і мільйонам курців по усьому світі. Однак мало хто пам'ятає і іншу сентенцію великого гумориста: сигарета – палиця з двома кінцями, у якої з одного боку - вогник, а з іншого дурник. Втім, за тверезим міркуванням ми всі - і курящі, і не дуже - розуміємо: потрібно кидати! Втім, як це зробити професійно, нам допоможе розібратися доктор медичних наук Володимир Пилипович Левшин.


Чому тріскаються губи? Поради косметолога

— 11 листопада 2015 —

Обвітрені та сухі губи - це, насамперед, наслідок нашої звички увесь час їх облизувати. Перше, що необхідно зробити - це позбутися цієї звички. Просто почати більш уважно ставитися до того, як ви поводитеся і щоразу зупиняти себе, коли хочеться облизнутися.


Сік алое для обличчя

— 11 листопада 2015 —

Завдяки вхідному до складу соку алантоїну, алое має найсильніший зволожуючий ефект.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс