Здоров'я

Користь господарського мила

— 19 листопада 2014 —

Найнатуральнішим косметичним засобом можна назвати господарське мило. Тільки не ароматизоване, а просте, виготовлене за Дст, на якому зазначені цифри 72%. Розкажемо трохи про користь господарського мила для вашої краси.


Білий хліб корисний для здоров'я

— 19 листопада 2014 —

Білий хліб, який раніше вважався найбільш шкідливим для здоров'я, насправді корисний. Про це свідчать результати недавнього дослідження, проведеного командою іспанських учених Університету Ов’єдо.


Яєчні білки знижують тиск

— 19 листопада 2014 —

Китайські вчені встановили, що яєчні білки можна використовувати як ліки від високого тиску. 


Як зменшити набряк при артрозі

— 19 листопада 2014 —

Одна з найпоширеніших хвороб у літньому віці - артроз колінного суглоба. При ходьбі він викликає гострий біль в ураженому суглобі, що згодом не проходить і при спокої.


Є препарат, що знижує ризик віл на 90 відсотків!

— 19 листопада 2014 —

Французькі фахівці розробили препарат, що знижує ризик зараження ВІЛ на 90 відсотків. 


Лікарі можуть повідати про проблеми зі здоров'ям, дивлячись у ваші очі

— 19 листопада 2014 —

Чи уважно розглядають люди в дзеркалі свої очі? Але, скажете, у ньому лише можна побачити наслідки бурхливого свята, високого тиску, перевтоми, недосипання, багатогодинного пильнування біля монітора... Усе вірно, але набагато довшим вийде список, якщо у ваші очі загляне лікар.


Звідки береться хронічна утома?

— 19 листопада 2014 —

Хто з нас не зіштовхувався з перевтомою, коли сил немає і хочеться тільки «лягти й померти»? Добре, якщо це всього лише неприємний епізод, пов'язаний зі стресовим нервово-психологічним і фізичним перевантаженням, а якщо утома відчувається постійно? У такому випадку варто звернутися до фахівця. Що ми й вирішили зробити, запросивши до розмови про причини перевтоми кандидата медичних наук, лікаря-невролога Олександра Олександровича Дорошенко.


Корисні властивості грибів

— 12 листопада 2014 —

Гриби - чудовий продукт! Крім того, що вони смачні, живильні та підходять для готування величезної кількості страв, гриби доступні незалежно від сезону, а ціна цього продукту не кусається.


Усі хвороби - через зуби. 4 причини відвідати дантиста

— 12 листопада 2014 —

Ви можете пригадати, коли останній раз були у стоматолога? Якщо ні, обов'язково запишіться на прийом: хворі зуби можуть спровокувати безліч недуг, серед яких гастрит і виразка - найбільш необразливі.


Користь фініків

— 12 листопада 2014 —

Любите солодкості, але розумієте, що вони загроза вашому здоров'ю? Замініть їх фініками. Ці плоди фінікової пальми вважаються джерелом корисних речовин. У цій статті ми розповімо, чим же вони такі гарні та чи можна використовувати фініки в дієтах для схуднення.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс