Здоров'я

Як ефективно почати свій ранок

— 26 листопада 2015 —

Як ефективно почати свій ранок


Тренування на свіжому повітрі в прохолодну погоду

— 26 листопада 2015 —

Якщо ви звикли регулярно здійснювати пробіжки, а на вулиці - вогка прохолодна погода або навіть мороз, тренування припиняти однаково не треба. Адже спортивну форму, що ви з такою працею отримали за літо, можна легко втратити - у спорті важлива сталість. Тому тренуватися необхідно в будь-яку погоду. Таким чином ви загартовуєте не тільки тіло, але й волю. Однак усе має бути розумно, як говорять, «без фанатизму», адже восени легко застудитися. Про те, як уникнути небажаних наслідків переходу на зимовий період, наведені нижче поради, напевно, вам придадуться.


Зміцнюємо імунітет пряностями

— 26 листопада 2015 —

Тепла і суха осінь подарувала чимало сонячних днів і багато гарного настрою від такого гарного вповільненого зів'янення природи, яке почав уже оплакувати дощ.


Засоби для збереження пам'яті

— 26 листопада 2015 —

Пам'ять необхідно постійно тренувати. Зав'язуйте вузлики на пам'ять, використовуйте асоціації. Але найпростіший спосіб - це завчання віршів, для початку невеликих, а згодом і більш довгих. Народна ж медицина має у своєму розпорядженні засоби для поліпшення пам'яті.


Американські біологи створили гель, що відновлює зубну емаль

— 26 листопада 2015 —

Американські біологи з'ясували, як формується зубна емаль, і створили новий гель, що не тільки відновлює покриття зубів, але й рятує від зубного болю.


Паління знижує рівень інтелекту

— 26 листопада 2015 —

Нове дослідження, проведене вченими з Університету Единбурга, показало, що паління прискорює процес старіння мозку. Курцям складно приймати рішення, планувати та вирішувати проблеми. Але є й гарна новина. Кинувши курити, людина може стати розумнішою.


Краще співати, ніж говорити

— 26 листопада 2015 —

Фахівці Університету Монреаля встановили, що немовлята більше люблять слухати спів, а не розмову. Автор дослідження доктор Ізабель Перетц пояснила таку особливість тим, що у маленьких дітей не вироблений емоційний самоконтроль, а спів допомагає їм розвивати цю здатність.


Якими ускладненнями небезпечний грип

— 26 листопада 2015 —

Ускладнення після грипу бувають набагато важчими, чим сам грип, і тому потрібно знати їхні симптоми.


Ангіна: наскільки вона небезпечна?

— 26 листопада 2015 —

Фахівці стверджують, що 99 відсотків населення поняття не має, що таке ангіна, незважаючи на те, що червоне горло, яке болить, рано чи пізно, буває в усіх. Сперечатися не будемо, а будемо розбиратися. Отже, ми звернулися за допомогою до фахівця - кандидата медичних наук, доцента Андрія Васильовича Цимара.


Повні не можуть залишатися здоровими

— 19 листопада 2015 —

Думка про те, що деякі люди мають надлишкову вагу й залишаються при цьому здоровими, - міф, повідомили канадські дослідники з університету в Торонто.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс