Здоров'я

Людина товстіє не від калорійної їжі

— 12 листопада 2014 —

Надлишкові калорії не впливають на зайву вагу людей. Причина проблем з вагою - у малорухомому способі життя. Зростає кількість людей, які ніколи не займалися фізичними вправами. Також учені відзначили й ріст абдомінального ожиріння («пивного живота»).


Смійтеся частіше, це зміцнює серце

— 12 листопада 2014 —

Про те, що сміх продовжує життя, знають усі. Але сам механізм продовження життя знайомий не кожному. У цій статті ми спробуємо зірвати завісу таємниці і розповімо, чому потрібно виділити хоча б чверть години на день для сміху.


Приступ печінкової кольки

— 12 листопада 2014 —

Печінкова колька - це типовий прояв жовчнокам'яної хвороби. За даними статистики, перша допомога при печінковій кольці потрібна кожному десятому чоловікові і кожній п'ятій жінці.


З інсультом не жартують!

— 12 листопада 2014 —

Нині все частіше серед причин раптової кончини наших співгромадян зустрічається діагноз-вирок: інсульт. Відомо, що інсульт виникає як ускладнення різних захворювань. Це - гостре порушення мозкового кровообігу, що може супроводжуватися різними  функціональними порушеннями. Іноді все починається із запалення легенів, а закінчується...  Одним словом, при підозрі на інсульт - усі «дріб'язки» небезпечні. Про це ми вирішили поговорити з фахівцем - кандидатом медичних наук, доцентом Сергієм Федоровичем Кобцем.


Яке варення найкорисніше

— 5 листопада 2014 —

Варення - це не тільки смачно, але й корисно, стверджують фахівці. Усім давно відомо, що малинове варення - невідступний помічник у боротьбі із застудними захворюваннями та грипом завдяки своїм потогінним властивостям і властивостям знижувати високу температуру.


Три способи швидко допомогти організму при непогоді

— 5 листопада 2014 —

Як незвичайна осіння погода впливає на наше самопочуття? Рятуємо судини, ноги і щитовидку - поради лікаря.


Готуємо обліпихову олію

— 5 листопада 2014 —

У моїй аптечці завжди можна знайти обліпихову олію, що рятує всю нашу родину від багатьох хвороб. Завдяки своїм антимікробним властивостям вона добре допомагає при ангінах, тонзилітах, інших захворюваннях носоглотки та слизових оболонок, дуже дієва при опіках, наривах, фурункулах та ін.


Очищення судин часником: ефективні рецепти

— 5 листопада 2014 —

Організм наш з часом забруднюється шлаками, а судини, втративши еластичність і гнучкість, забиваються атеросклеротичними бляшками.


5 найкорисніших добавок до чаю

— 5 листопада 2014 —

Додати у свій улюблений напій жасмин - це відмінний спосіб відновити сили після довгого та напруженого дня на роботі.


Чому каву краще пити солодкою

— 5 листопада 2014 —

Сполучення цукру з кофеїном впливає на концентрацію й увагу. Кава без цукру зовсім не здійснює необхідної дії, говорять іспанські дослідники.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс