Здоров'я

Серце. Як його зберегти

— 19 березня 2014 —

Серце - дуже важливий орган у нашому тілі. Саме завдяки його безперервній роботі всі органи й тканини постійно отримують кисень і живильні речовини. На жаль, ми не завжди дбайливо ставимося до свого серця, що в підсумку приводить до розвитку ряду захворювань, здатних порушити функції органа або привести до загибелі.


Дихальна гімнастика як ефективний спосіб схуднення

— 12 березня 2014 —

Жорсткі дієти, виснажливі тренування - саме до цих способів схуднення найчастіше вдаються люди, які страждають від зайвої ваги. Однак є інший діючий спосіб схуднути - дихальна гімнастика.


Лікувальний ефект звичайних домашніх засобів

— 12 березня 2014 —

Наприклад, йогурт рятує від неприємного запаху з рота. Бактерії, що живуть в дієтичному йогурті, знижують кількість "поганих" бактерій у порожнині рота... 


Сидячий спосіб життя скорочує його

— 12 березня 2014 —

Після 60 років і більше кожна додаткова година, проведена в сидячому положенні, подвоює ризик розвитку інвалідності, незалежно від того, чи отримує людина помірні фізичні навантаження, повідомляють американські вчені.


Кращим засобом від стресу на роботі виявився гранатовий сік

— 12 березня 2014 —

Представники Університету Королеви Маргарет в Единбурзі заявили, що знають кращий засіб від стресу на роботі. Це сік, усього одна склянка якого знизить рівень стресу і налаштує на робочий лад.


Опіки: що робити?

— 12 березня 2014 —

Одними з найпоширеніших травм є опіки. Часто вони стають результатом недбалості або незнання того, як поводитися з певними приладами й легкозаймистими речовинами. Іноді цьому причиною стають і інші обставини. Ми навіть не уявляємо, як часто можна отримати опік. Люди, які пережили опіки, зазвичай легше переносять сильний біль. Так відбувається тому, що опіки вражають шкіру, на якій знаходиться безліч нервових закінчень. Незалежно від причини подібні травми вимагають негайного лікування. Тому обов'язок кожного з нас - знати основи першої допомоги в таких випадках. Щоб опанувати цією наукою ми звернулися до фахівця - кандидата медичних наук, лікаря-комбустиолога Андрія Олександровича ЖЕРНОВА.


Де шукати вітаміни

— 5 березня 2014 —

Де шукати вітаміни


Подагра пов'язана з дефіцитом фруктів

— 5 березня 2014 —

Подагра характеризується відкладенням у різних тканинах і органах кристалів уратів через підвищення концентрації в крові сечової кислоти.


Насіння льону вилікує серце і шлунок

— 5 березня 2014 —

Насіння льону - найбагатше природне джерело з унікальними діючими речовинами. Прийом насіння льону здатний допомогти впоратися із серцево-судинними захворюваннями, хворобами шлунково-кишкового тракту. Володіє легким проносним ефектом. 


Поради лікарів: як позбутися нежитю за добу

— 5 березня 2014 —

Медики приводять найбільш доступні способи того, як найшвидше позбутися застудних захворювань. Пропонуємо вам кілька прийомів зупинки сильного нежитю за добу. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс