Здоров'я

Як правильно харчуватися у спекотну пору року

— 9 липня 2015 —

Прийшло літо - час відпусток, подорожей, відпочинку на природі. Але з приходом літа прийшла і спека. А в літню спеку не те що працювати важко, але навіть відпочивати.


Від чого необхідно відмовитися перед пробіжкою

— 2 липня 2015 —

Пробіжка вимагає виконання деяких правил, інакше ви не доможетеся бажаного результату. Існує також ряд заборон, порушення яких може обернутися проти вас.


Шоколадний блиск для губ

— 2 липня 2015 —

У натуральної косметики безліч переваг. Ви будете впевнені у якості продукту, що зробили своїми руками. Користь, що приносять природні речовини, завжди очевидна: ніякого шкідливого хімічного впливу, що викликає старіння, тільки молодість і краса! 


«Щадячи свій живіт», або Чому здоров'я кишечнику - застава здоров'я всього організму

— 2 липня 2015 —

Канадський учений, лікар-мануальщик Бен Кім, який працює в одній з лікарень Баррі (Онтаріо), усіх своїх пацієнтів, що надходять з різними скаргами, запитує про здоров'я кишечнику. У своєму матеріалі він розповідає, чому вважає, що ушкоджена мікрофлора травного тракту може стати провокатором багатьох недуг.


Користь молодої моркви

— 2 липня 2015 —

Користь молодої моркви в її вітамінному складі. У продукті містяться вітаміни А, С, В1, В6, К, РР, калій, кальцій і т.д. Ми розповімо, чому необхідно вживати в їжу молоду моркву.


Сполука з кориці здатна побороти рак кишечнику?

— 1 липня 2015 —

Сполука, що надає кориці специфічний аромат і смак, здатна впоратися з колоректальним раком, стверджують американські дослідники з Університету Арізони.


Забруднене повітря може бути причиною появи лупи

— 1 липня 2015 —

Таку думку висловили експерти з компанії Procter and Gamble.


Тварини допомагають переборювати почуття самітності

— 1 липня 2015 —

Фахівці з Університету Джорджії провели дослідження, для участі в якому вони залучили 55 студентів старших курсів. У всіх запрошених студентів спостерігалися проблеми із вступом у доросле життя, вони скаржилися на самітність і почуття тривоги.


Кава захищає від серцево-судинних захворювань

— 1 липня 2015 —

Щоб на чверть знизити ризик інфаркту та інших хвороб серця й судин, потрібно випивати по 3-5 чашок кави на день. До такого висновку прийшли дослідники з Університету Лісабона й Інституту вивчення кави. Фахівці проаналізували дані декількох десятків досліджень на дану тему.


Нові рекомендації для людей із серцево-судинними захворюваннями

— 1 липня 2015 —

Ізраїльське товариство дієтологів і союз кардіологів склали нові рекомендації людям, що страждають хворобами серця та судин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс