Здоров'я

Чим корисна кукурудза

— 23 липня 2014 —

Кукурудза належить до сімейства злакових та є єдиним представником роду Кукурудза. Її корисні властивості не поступаються іншим злаковим, вміст вітамінів і мікроелементів робить її винятково корисною.


Молоко з лабораторії є кориснішим молока від корівок

— 23 липня 2014 —

Коров'яче молоко є цінним продуктом харчування, однак, на жаль, не позбавленим недоліків. Молоко, що планує виробляти одна компанія зі США, є ідеальним у всіх відносинах, так воно буде кориснішим та дешевшим молока «від Корівок».


Захоплення «СЕЛФІ» є невиліковним психічним розладом

— 23 липня 2014 —

До такого висновку прийшли вчені з Американської психіатричної асоціації. У Чикаго вони представили кваліфікацію нової хвороби за назвою «selfies». 


Чотири проблеми жінок через високі підбори

— 23 липня 2014 —

Підбори - красиво, жіночно, сексуально та...шкідливо для здоров'я! Ми розповімо про 4 проблеми жінок, які постійно носять взуття на високих підборах.


Як не отруїтися влітку

— 22 липня 2014 —

Отруєння влітку - справа звичайна: спека, харчування за принципом «де доведеться», відсутність часом умов для підтримки санітарно-гігієнічних норм буття. Нічого дивного тому отут немає: рік у рік улітку люди поодинці або масово чимсь отруюються. І причиною тому - спека, через неї їжа й починає швидко робитися непридатною. Не можу забути ординарний, взагалі, випадок, як один мій знайомий отруївся, просто з’ївши на вокзалі солодку ватрушку із сиром. Справа була в липні, самі розумієте. Одним словом, як уникнути схожої долі, ми попросили розповісти фахівця-гастроентеролога Ігоря Ярославовича ЛОПУХА, кандидата медичних наук, доцента.


Як правильно сидіти, щоб хребту було добре

— 28 травня 2014 —

Ортопеди та невропатологи сходяться у думці, що сидіти потрібно правильно, якщо хочете вберегти хребет від хвороб і проблем. Існують цілком певні правила, як сидіти за столом і за кермом, щоб максимально полегшити роботу хребта.


5 симптомів мікроінсульту

— 28 травня 2014 —

Він може відбутися непомітно і багато людей, які його перенесли, навіть не знають про це.


Шабельник лікує та діагностує

— 21 травня 2014 —

Декоп (шабельник болотний) лікує численні хвороби, не приносячись шкоди при тривалих прийомах. Він нетоксичний, побічних явищ не викликає. Здавна на Русі кореневища і стебла шабельника застосовували для лікування суглобів, хребта, пухлин, жіночих хвороб тощо. 


Банановий квас

— 21 травня 2014 —

Цей квас п'ють для профілактики раку та лікування початкової стадії онкологічних захворювань, а також він сприяє оздоровленню організму в цілому.


Чищення організму рисом

— 21 травня 2014 —

Тибетські лами проводять чищення організму рисом. Потрібно взяти стільки столових ложок круглого рису, скільки вам років.  



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс