Здоров'я

Кавомани можуть похвастатися чистими артеріями, стверджують лікарі

— 11 березня 2015 —

Випиваючи кілька чашок кави на день, ви, самі того не знаючи, очищаєте свої артерії, з'ясували корейські вчені. Фахівці досліджували більше 25000 чоловік. Добровольці, які випивали каву в помірних кількостях (3-5 чашок кави) рідше мали ознаки хвороби серця. Це доводить позитивний ефект кави, що здійснюється на серцево-судинну систему, передає meddaily.ru з посиланням на BBC.


Як полегшити самопочуття при перепадах тиску

— 11 березня 2015 —

Нестабільна погода і підвищений тиск позначається на тонусі судин - через це головні болі, порушення пам'яті і взагалі туга... Як собі допомогти?


Перелом носа: симптоми, перша допомога, лікування

— 11 березня 2015 —

Ніс є найбільше травмонебезпечною частиною обличчя. За статистикою велика частина травм обличчя доводиться саме на перелом кісток носа. Чим небезпечна така травма? Як надати першу допомогу людині, що постраждала від цієї неприємності? Яке лікування варто призначати людині, що зіткнулася з даною недугою?


Чи є у вас залежність від їжі

— 4 березня 2015 —

Причина ожиріння прозаїчна - емоційна харчова залежність.


Біль у боці: проблема через незнання

— 4 березня 2015 —

Ви помічали, що біль у боці під час тренування з'являється, як правило, у новачків? Спортсмени та просто люди, що займаються фітнесом регулярно, уже звичайно знають, що робити, щоб уникнути цього неприємного відчуття. Прийшов час дізнатися секрет запобігання й рятування від болів у боці й вам.


Народне лікування жовчного міхура

— 4 березня 2015 —

Найбільш частими хворобами, що вражають жовчний міхур, є холецистит, жовчні та холестеринові камені, дискінезія жовчовивідних шляхів. Перед лікуванням цих хвороб народними засобами обов'язково потрібно поспілкуватися з лікарем і встановити точний діагноз.


Чорний чай допоможе вилікувати остеопороз

— 4 березня 2015 —

Остеопороз - захворювання, що характеризується зниженням маси та щільності кісток. При остеопорозі ризик переломів значно підвищується. Виявляється, теафлавин-3, речовина, що міститься в чорному чаї, може впоратися із цим захворюванням.


У Японії винайшли зубну пасту, що пломбує зуби

— 4 березня 2015 —

Революційний винахід в області особистої гігієни зробив японський учений Казуе Ямагаші.


Картопля нормалізує роботу серця

— 4 березня 2015 —

За словами фахівців, вживаючи картоплю, людина поповнює добовий запас калію. На день організму необхідно 4700 міліграмів калію.


Як не підірвати здоров'я, дотримуючись посту

— 4 березня 2015 —

У православних християн триває Великий піст, що передує Воскресінню Христовому. Віруючі в дні Посту обмежують себе в скоромній їжі. Але дуже важливо дотримуватися не тільки посту тілесного - утримання від їжі, але й стримуватися від деяких учинків духовного життя - гніву, дуже буйних розваг.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс