Здоров'я

Ментолові сигарети підривають здоров'я сильніше звичайних сигарет

— 14 серпня 2013 —

Американські чиновники з Управління продовольством та медикаментами ополчилися на ментолові сигарети, вимагаючи визнати їх більш небезпечними у порівнянні зі звичайними. Однак поки про обмеження продажу мова не йде, передає BBC. Правда, найближчим часом повинні пройти наради на цю тему. 


Як бронхіт перемогти та собі не нашкодити

— 14 серпня 2013 —

У сьогоднішньому інформаційному світі, коли кожний може знайти відповідь на будь-яке запитання в Інтернеті, особливо важливо знати, як не нашкодити собі, використовуючи всезнаючу мережу. Особливо, якщо мова йде про наше здоров'я. Тому, порадившись з колегами, ми вирішили почати публікацію матеріалів про те, як можна займатися самолікуванням без шкоди. Адже однаково мало хто з кожного випадка нездужання біжить у районну поліклініку, де його чекають із «розпростертими» (ну, ви знаєте!) обіймами як рідного. Так що всі п'ють: від голови - кетанов, від печії - питну соду, а від поносу - вугілля в таблетках. Одним словом, використовуємо щосили не тільки рекламу з телеящика, але й бабусині рецепти. Починаємо з бронхітів. Чому? А під час спеки застуди - річ досить розповсюджена, як відомо. Отже, слово пульмонологу - доктору медичних наук, професору Миколі Миколайовичу Островському.


Догляд за шкірою обличчя

— 14 серпня 2013 —

Кожна жінка хоче, щоб її шкіра була гладкою і пружною. Як поліпшити стан шкіри? Значно поліпшити її стан допоможе 
комплексний підхід.


Мухогон - рослина корисна

— 14 серпня 2013 —

У цієї рослини дуже багато назв: мільне дерево, мухогон (за здатність відлякувати міль і мух), шпороцвіт і півняча шпора (через форму дрібних блакитнуватих квіток, хоча квітує ця рослина рідко), шпороцвіт кущовидний (за форму рослини), крапивка (схожий на кропиву, хоча і не печеться). А ботанічна її назва - плектрантус - теж відображає форму квіток рослини: plectron - «шпора», anthos - «квітка». 


Цілющі властивості яблук

— 14 серпня 2013 —

Ще Гіппократ відзначав цілющі якості яблук і рекомендував їх при лікуванні кишкових захворювань, хворостей серця та нирок. 


Чайні пакетики несуть із собою небезпеку отруєння фтором

— 7 серпня 2013 —

Дешевий чай у пакетиках підвищує рівень фтористих сполук в організмі людини до небезпечних показників. Це загрожує ушкодженням зубів і кісток, відзначає The Daily Mail. Співробітники Університету Дербі, які оцінювали чай, наполягають: виробники повинні вказувати на упаковці з пакетиками вміст фтору. 


Подразнення шкіри після епіляції - що робити?

— 7 серпня 2013 —

Подразнення шкіри після епіляції - проблема повсюдна, адже епіляція є досить травматичною, але правильний догляд за шкірою дозволить зняти подразнення буквально за лічені дні.


10 причин полюбити чорнослив

— 7 серпня 2013 —

Висушені плоди сливи містять набагато більше корисних речовин, чим свіжі. Чорнослив належить до категорії найбільш корисних сухофруктів. 


Копорський чай - джерело здоров'я

— 7 серпня 2013 —

Багато хто вважає, що вранці набагато корисніше пити чай, ніж каву. Корисніший чай чи ні - питання спірне. А ось те, що за старих часів популярними були зовсім інші чаї - це точно. 


Психічне здоров'я залежить від вітамінів у раціоні

— 7 серпня 2013 —

Вітаміни та мінеральні добавки здатні подарувати енергію, необхідну для психічної діяльності, передає Medical Express.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс