Здоров'я

Мігрень: незвичайний головний біль з нападами...

— 1 липня 2015 —

Напади мігрені можуть початися в дитинстві або в підлітковому віці, але найчастіше хвороба заявляє про себе у 20-30 років. А після 50-ти, як правило, напади проходять. 


Літо в місті: сім порад для краси та здоров'я у спеку

— 24 червня 2015 —

Улітку під час спеки виглядати «на всі сто» завдання не з легких. Набряки, макіяж, що розтікся, утома та постійна спрага, вицвіле ламке волосся - ці літні неприємні «симптоми» здатні вбити будь-яку радість і гарний настрій від довгоочікуваного тепла і сонця. Ось сім секретів краси та здоров'я для спекотної пори року.


Лікування спеціями

— 24 червня 2015 —

Як боролися із застудними захворюваннями наші прадіди та прабабусі, адже в них не було сучасних лікарських препаратів? Дуже просто - вони користувалися засобами народної медицини. Приміром, пряностями. Вони мають сильний антибактеріальний ефект, а деякі з них навіть не поступаються сучасним імуностимуляторам.


Омела допоможе боротися з раком

— 24 червня 2015 —

Фахівці з Медичного центру Рафаель, розташованого в Кенты, виявили, що омела має унікальні цілющі властивості.


«Зайва» вага виявляється зовсім не зайвою

— 24 червня 2015 —

Ось уже кілька десятиліть багато людей одержимі ідеєю тотального схуднення. На боротьбу із зайвою вагою йде багато моральних і фізичних сил і чимало фінансових вкладень: створена ціла індустрія спортивних комплексів і тренажерних залів, розроблені тисячі видів різних дієт, програм і методик схуднення. Причому заручниками такого способу життя часом стають люди, які аж ніяк не страждають надмірною повнотою.  


Як звільнитися від нітратів в овочах

— 24 червня 2015 —

Нітрати розподіляються в різних рослинах нерівномірно, збираючись у певних зонах.


Часте вживання солодкого газування підвищує ризик захворювання печінки

— 24 червня 2015 —

Прийом усього двох банок солодких газованих напоїв на день значно підвищує ризик розвитку неалкогольної жирової хвороби печінки (НЖХП), повідомили дослідники з Університету Тафтса (США, штат Массачусетс).


Магнітні бурі можуть загострювати артрит

— 24 червня 2015 —

Загострення ревматоїдного артриту та гігантоклітинного артериїту за часом збігаються з сонячними бурями.


Харчове отруєння: як з ним боротися?

— 24 червня 2015 —

Сумнівного вигляду пиріжок на вокзалі, чебурек на пляжі, будь-який прострочений продукт - може стати причиною харчового отруєння. Особливо влітку в спеку, коли продукти псуються дуже швидко. Як же боротися з харчовим отруєнням і максимально швидко піти на одужання? З цими питаннями ми звернулися до фахівця - кандидата медичних наук Олени Володимирівни Вінницької.


Як не занедужати у відпустці

— 17 червня 2015 —

Ось і наступило літо, котре ми так довго чекаємо взимку і не тільки. На жаль, як і все інше гарне, воно пролетить непомітно. А тому варто скористатися відпускним теплим періодом з користю для здоров'я. Однак курортні будні приносять часом не одні лише радості. Що робити, щоб не занедужати у відпустці? Про це нам розповість фахівець - кандидат медичних наук, доцент Сергій Миколайович Федоров.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс