Здоров'я

В Україні з'явилася небезпечна хвороба, яку переносять комарі

— 17 липня 2013 —

У Львівській області за перше півріччя цього року зареєстровані два випадки захворювання людей дирофіляриозом. Небезпечна хвороба, яку переносять комарі, вразила жителів Пустомитовського й Бродовського районів області.


Як не отруїтися грибами

— 17 липня 2013 —

У зв’язку із початком грибного сезону та з метою здійснення профілактичних заходів серед населення Міністерство охорони здоров’я України попереджає про небезпеку отруєння грибами.


60 простих порад для поліпшення роботи мозку

— 17 липня 2013 —

Всупереч виразу про те, що нервові клітини не відновлюються, учені довели: відновлюються, та ще як! Розумові здібності погіршуються не через відмирання нервових клітин, а внаслідок виснаження дендритів, через які проходять імпульси від клітини до клітини. Якщо зв`язки між клітинами періодично не включати, дендрити атрофуються як м`язи без фізичного навантаження.


19 правил, що змушують організм спалювати жири

— 17 липня 2013 —

Багато хто чув такий термін, як "метаболізм", але не всі знають, як цей процес впливає на зміну ваги.


Чому молочниця любить літо?

— 17 липня 2013 —

Сверблячка в області піхви, печіння, болі під час сечовипускання та неприємні казеозні виділення - головні супутники молочниці, готові перекреслити всі плани на відпочинок. Адже саме в літній період жіночий організм найменше захищений від грибка. З чим це пов'язано і як упоратися з напастю, щоб повернути радість відпустки?


Час абрикоса

— 17 липня 2013 —

Всім відомо, що на українській землі він розквітає першим і нібито повідомляє: готуйтеся, зима закінчилася, ось-ось забурлить весна. Уже в березні-квітні абрикос як полум'я гордо майорить на чорно-білому фоні навколишньої природи. А скільки чудових поетичних рядків народилося завдяки його тендітним біло-рожевим гілочкам, сповненим особливої вишуканості й сили. 


Чим корисна чорниця

— 17 липня 2013 —

Наукові досліди та дослідження доводять величезну кількість унікальних, корисних властивостей чорниці. 


Як правильно бігати, щоб схуднути?

— 10 липня 2013 —

Під час бігу легким темпом протягом невеликої кількості часу жир майже не спалюється. Справа в тому, що під час бігу підтюпцем організм отримує енергію із глікогену.


Як одягатися під час літньої спеки?

— 10 липня 2013 —

У цій статті не йде мова про модні тенденції в новому літньому сезоні. Поговоримо про те, яким повинен бути одяг, щоб наш організм був максимально захищеним у літню спеку? Адже з одного боку, влітку хочеться носити максимально відкритий одяг (шорти, майки і т.д.). Але це прагнення відчувати себе вільно не повинно йти у розріз з необхідністю захистити шкіру від прямих сонячних променів, щоб уникнути настільки хворобливих сонячних опіків і перегрівів.


Трави для жіночого здоров'я

— 10 липня 2013 —

Траволікування зовсім не є небезпечним, як вважає багато хто. Якщо приймати трави для жіночого здоров'я з розумом, у рецептурних дозуваннях, користь від них може бути безцінною. А шкоди ніякої. Виключення становлять тільки люди, хворі алергією. Для них може існувати небезпека при вживанні тих трав, на які у них алергія. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс