Здоров'я

Як не нашкодити волоссю

— 3 жовтня 2013 —

Часом жінки роблять помилки в догляді за волоссям, навіть не підозрюючи про це, і наносять йому значну шкоду.


Ванна для схуднення

— 3 жовтня 2013 —

Серед популярних засобів для схуднення найбільш діючими вважаються напівголодні дієти. А чи існує реальна можливість схуднути, не створюючи у власному організмі різкий дисбаланс живильних речовин? Якщо ви щось зберегли в пам'яті з уроків  біології, то напевно знаєте, що в основі всіх процесів життєдіяльності лежить обмін речовин, який складається з катаболізму та анаболізму. Вся їжа, яка потрапляє усередину травної трубки, спочатку руйнується і всмоктується, а потім використовується для насущних потреб, у тому числі і для синтезу жиру.


Стевія необхідна як джерело інуліну

— 3 жовтня 2013 —

Стевія - унікальна рослина, що гармонізує всі системи організму та не має протипоказань до застосування. Основна складова живлення корисних бактерій кишечнику - інулін, котрий максимально міститься в цикорії, топінамбурі, стевії.


Як продовжити своє життя?

— 3 жовтня 2013 —

Учені Університету Каліфорнії констатують: здоровий спосіб життя дійсно продовжує тривалість життя. Як показали спостереження за групою пацієнтів з раком простати, у них за п'ять років ведення здорового способу життя тіломіри подовжилися на 10%.


Антираковий раціон

— 3 жовтня 2013 —

Експерти-дієтологи запропонували 10 універсальних правил для профілактики онкозахворювань, адже здорове харчування зміцнює імунітет і знижує ризик розвитку рака.


Люди не бажають миритися зі смертю

— 3 жовтня 2013 —

Тисячі років тому людина усвідомила обмеженість свого існування. Але при цьому інстинктивно прагнула до довгого життя, до самозбереження.  Щоб розібратися, наскільки сьогодні актуальна проблема довголіття і збереження активності в старості, ми звернулися за допомогою до академіка НАМН України, директору Інституту геронтології Національної академії медичних наук України Владиславу Вікторовичу Безрукову.


Про що розповість аналіз крові?

— 2 жовтня 2013 —

Зі шкільної програми ви пам`ятаєте, що кров – це нескінченний потік еритроцитів, лейкоцитів і тромбоцитів, які знаходяться в плазмі, що складається з води і всіляких біохімічних субстанцій. Еритроцити (червоні кров`яні тільця) переносять до клітин і тканин кисень, що поступає з легенів, і звільняють їх від вуглекислоти, що накопичилася. Лейкоцити (білі кров`яні тільця) захищають організм від хвороб, організовуючи могутній заслін вірусам і бактеріям. Тромбоцити підтримують необхідний ступінь в`язкості крові. Але існує ще немало питань про кров, які хотілося б задати лікареві.


Від мозолів урятує сода і олія чайного дерева

— 2 жовтня 2013 —

У салоні сухі мозолі прибирають або вручну - зрізують після ванночки з мильно-содовим розчином, або насухо «шліфують» проблемну шкіру  апаратом для педикюру зі спеціальними насадками. Що саме вам краще підійде, потрібно вирішувати індивідуально.


Кому груші їсти не можна

— 2 жовтня 2013 —

У плодах груші містяться унікальні ефірні олії, біологічно активні речовини, які здатні підвищувати захисні сили організму, протистояти інфекційним захворюванням, виконувати протизапальну дію і навіть боротися з депресією.


Супер-скраб для кишечнику

— 25 вересня 2013 —

З віком усім «пампушечкам» доводиться робити вибір: залишатися такою ж «пампушкою» до кінця днів своїх або стати «стройняшкою». Отож, ця інформація саме для тих «пампушечок», які все-таки вирішили стати «стройняшками». І не тільки. Усім тим, хто хоче оздоровити свій організм. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс