Здоров'я

Відмова від жирних продуктів знижує ризик захворювання раком грудей

— 7 серпня 2013 —

У більшості випадків рак грудей підживлюється естрогеном і прогестероном, відзначають співробітники Університету Каліфорнії. А ось якщо зв'язку з гормонами немає, на розвиток пухлини може вплинути харчування. З цього погляду, корисним є скорочення об'єму жирних продуктів у раціоні, радить News Fix. Нежирні продукти можуть знизити ризик смерті на 66%. 


Боремося із заколисуванням

— 7 серпня 2013 —

Нарешті ви дочекалися довгоочікуваної подорожі. Вона може відбуватися в каюті корабля, автомобілі або літаку. Але затьмарює вас тільки одна думка - це можливість заколисування. Щоб такого не відбулося, озбройтеся декількома порадами.


Парадокси літа. Якщо ангіна заявила про себе

— 7 серпня 2013 —

Чомусь прийнято вважати, що ангіна - це зимове захворювання. Проте в літній період ангіна зустрічається не рідше. Причин багато та всі вони банальні - перегрілися на сонці, гарненько пропотіли, випили або з'їли холодненького, вийшли з магазина, де працював кондиціонер, на спеку і... горло ще довго буде першити, боліти, вимотуючи кашлем і нагадуючи, що саме влітку потрібно та важливо берегти мигдалини.


6 правил для здорової психіки

— 7 серпня 2013 —

Ми не будемо розглядати ніяких психічних патологій. У полі уваги буде людина, яка вважається здоровою, але, проте, досить часто страждає від стресів і негативних емоцій. У яких умовах людина почуває себе комфортніше всього? Адже якщо ми будемо знати, що потрібно кожному з нас для нормального існування в цьому світі, то зможемо хоч якось наблизитися до стану гармонії у власній душі. А при достатній ретельності й увазі до власної персони цілком можливо зробити так, що цей стан оселиться в душі надовго, і ви ще зможете поділитися ним зі своїми близькими людьми.


Як не нажити проблем зі здоров'ям на сидячій роботі

— 7 серпня 2013 —

Бухгалтери, менеджери і програмісти - люди, які змушені як мінімум 8 годин сидіти в одній і тій же позі за комп'ютером. Через це з часом (буквально за рік-два) у них може розвинутися маса «професійних» захворювань.


Картопляні компреси при болях у попереку

— 7 серпня 2013 —

Пару місяців тому придбали з чоловіком невелику ділянку за містом. Земля була занедбаною, недоглянутою, зрозуміло, все потрібно було освоювати з самого початку, а це дуже трудомісткий процес.


Абрикоси прискорюють загоєння ран

— 7 серпня 2013 —

При роботі на дачній ділянці або в саду існує певний ризик одержання досить неприємної травми. 


Очищення кишечнику та шлунка

— 7 серпня 2013 —

Відвар пол-поли очистить весь шлунково-кишковий тракт від багаторічних «завалів» калових каменів і різних паразитів, позбавить шлунок і кишечник від поліпів. За 2-3 тижні зарубцює виразки, зніме запальні процеси, вилікує геморой.


«Грибний» сезон, або що таке грибок на ногах

— 31 липня 2013 —

Мікоз стопи - це найпоширеніше захворювання ніг. Відповідно до статистики, близько 20% людей страждають цим захворюванням. Саме влітку починається «грибний» сезон, тому що грибок любить тепле й вологе середовище. У зв'язку з цим не зайвим буде нагадати нашим читачам про основні фактори ризику грибкового захворювання ніг.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс