Здоров'я

Кава захистить від раку грудей

— 28 серпня 2013 —

Нові дослідження цього продукту привели до несподіваних результатів.


Гарячий шоколад захистить мозок від вікових змін

— 28 серпня 2013 —

У людей похилого віку з часом знижується приплив крові до мозку. Це може негативно позначитися на когнітивних здібностях. Але після двох чашок гарячого шоколаду, які випивають щодня протягом місяця, ситуація нормалізується, вважають американські медики з Жіночого госпіталю Брігама.


Бруд корисний для здоров'я?

— 28 серпня 2013 —

Учені доводять, що для здорового розвитку дітей дуже важливим є прямий контакт із мікроорганізмами.


Зуби ниють? Вам до невролога.

— 28 серпня 2013 —

Три проблеми, які можуть «маскуватися» під зубним болем.


Щоб був не страшний перший клас

— 28 серпня 2013 —

Як летить, однак, час - не встигнуть мами і тати дошкільнят оглянутися, як їхня дитина вже йде в перший клас. За всіма звичайними переживаннями з приводу того, чи повезе їй з класним керівником і однокласниками, як вона буде засвоювати шкільну програму і перебудовуватися на інший розпорядок дня, багато хто забуває заздалегідь подумати про здоров'я дитини, про те, як маленький організм упорається з новими навантаженнями. Але ж замислитися є про що.


Якщо у дитини діабет: правила виживання для всієї родини

— 28 серпня 2013 —

Цукровий діабет - одна з невиліковних хвороб, котра стоїть на третьому місці за рівнем смертності й викликає серйозні ускладнення. Раніше вважалося, що це захворювання людей літнього віку або з надмірною вагою. Сьогодні, на жаль, з цією хворобою зіштовхуються навіть діти. І з кожним роком кількість маленьких діабетиків стрімко росте.


Усе про користь винограду

— 28 серпня 2013 —

За те, що щоосені ми маємо можливість ласувати соковитими ягодами винограду, потрібно дякувати невідомому селянинові з Межиріччя, що жив задовго до початку нашої ери. 


Чотири кращих дієти

— 21 серпня 2013 —

Журнал «US News» опублікував рейтинг найефективніших, легких і здорових дієт. Рейтинг складався дієтологами, які провели аналіз складових двадцяти найбільш популярних методик з рятування від зайвої ваги серед тих, хто худне. 


Лікування гіпергідрозу

— 21 серпня 2013 —

Вам набридло увесь час потіти, і ви хочете вирішити цю проблему, але не знаєте, як це зробити, а лікар не може вам допомогти? Якщо все виглядає саме так, ви повинні розуміти, що одна справа потіти на тренуванні, та зовсім інша - потіти на робочому місці, діловій зустрічі або побаченні, де всі це помічають, а ви, на жаль, нічого не можете зробити і починаєте нервувати.


Народні засоби від головного болю: сила контрастів

— 21 серпня 2013 —

Головний біль може виникнути раптово і причин тому тисячі: від нервових потрясінь до переохолодження, від перевтоми, стресу, авітамінозу та інших недуг. Мігрень, гіпертонія, остеохондроз, гіпотонія, підвищення внутріочного тиску також можуть спровокувати головний біль. Чи варто миттєво ковтати таблетки? Народні засоби від головного болю, перевірені ще нашими бабусями, можуть без побічних ефектів зняти спазм, запалення, знизити тиск.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс