Здоров'я

Живіт як барабан: що робити при метеоризмі

— 17 вересня 2014 —

Неприємні відчуття - живіт як барабан, - можуть бути спровоковані як неправильним уживанням їжі, так і бути синдромом серйозних захворювань шлунково-кишкового тракту. 


Прощавай, літо! Здрастуй, ГРЗ?

— 17 вересня 2014 —

Закінчилося літо - готуємося до зими, котра, як звичайно, приносить низку різних застуд. І хоча до зими ще далеко, уже зараз, у зв'язку з помітним похолоданням і встановленням мінливої погоди, кількість респіраторних інфекцій істотно зросте.


Фрукти й овочі роблять нас щасливими

— 10 вересня 2014 —

Уживання фруктів і овочів робить людину більш щасливою, установили дослідники з Університету Отаго в Новій Зеландії.


Ранкова зарядка: щоб підняти настрій

— 10 вересня 2014 —

Літо пройшло. Відпускна кампанія закінчується та наступають монотонні будні. А хочете, щоб день для вас завжди починався добре, а самооцінка впевнено зростала? Тоді постарайтеся приділити собі 10 хвилин на день, які перетворять бажання в життя.


Слабість в організмі

— 10 вересня 2014 —

Гранатовий сік є лікарським напоєм, він наповнений вітамінами групи В і мінеральними речовинами. При постійному вживанні граната сповільнюється старіння людини та зникає слабість в організмі. 


Лікування алкоголізму травами

— 10 вересня 2014 —

Лікування алкоголізму тривалий процес. Ефективність лікування буде тим вищою, чим сильніше сам хворий захоче вилікуватися. Також можна давати настій хворому без його відома. 


Помідори - відмінний спосіб профілактики рака простати

— 10 вересня 2014 —

Дослідники з університетів Брістоля, Кембриджу й Оксфорда заявили, що чоловіки, які їдять більше 10 порцій помідорів на тиждень мають на 18 відсотків нижчий ризик розвитку рака простати. 


Відмінність чорного активованого вугілля від білого

— 10 вересня 2014 —

Сьогодні в аптеці можна знайти й біле вугілля. 


Відмова добиратися на роботу на машині допоможе запобігти ожирінню

— 10 вересня 2014 —

Можна втратити близько трьох кілограмів ваги, якщо відмовитися добиратися на роботу на машині та пересісти на велосипед, громадський транспорт або пройтися пішки, вважають експерти з Великобританії. 


Локшина швидкого готування небезпечна для серця

— 10 вересня 2014 —

Китайці подарували людству не тільки такі, безумовно, корисні речі як порох, натуральний шовк і папір, але й сумнівний винахід за назвою «локшина швидкого готування». Шкоду цієї їжі для серця виявили вчені з Кореї.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс