Здоров'я

П’ять натуральних засобів-захисників від цукрового діабету

— 20 серпня 2015 —

Цукровий діабет розширює свою присутність - у світі усе більше фіксується кількість тих, хто має цю хворобу першого та другого типу, а в США їх 30 мільйонів.


Як боротися зі старінням мозку

— 20 серпня 2015 —

Дуже неприємно виявити, що ви стали гірше міркувати та із зусиллям запам'ятовувати інформацію. На жаль, з віком такі проблеми виникають у багатьох, тому що наш мозок поступово старіє... Але не все так безнадійно. При належному тренуванні ви зможете до глибокої старості зберегти ясність мислення. Якщо, звичайно, будете виконувати ряд рекомендацій.


Подорожник і кропива при екземі

— 19 серпня 2015 —

Екзема - це неприємне шкірне захворювання. Недуга такого типу ділиться на кілька різних видів, а при неправильному лікуванні хвороба легко трансформується в хронічну форму, що є подвійно небезпечним. Звичайно, сучасна фармацевтика пропонує величезний вибір препаратів для боротьби з цією недугою, але не всі вони є підходящими (за своєю ціною або якістю). Саме у зв'язку з цим більшість людей, спостерігаючи симптоми екземи, звертаються за допомогою до нетрадиційної медицини.


Березовий дьоготь

— 19 серпня 2015 —

Дьоготь - рідкий маслянистий продукт темного кольору, що містить безліч органічних речовин. Готують його зі знятої білої кори методом сухої перегонки. Рідина має досить специфічний, різкий запах. 


Є зв'язок!

— 19 серпня 2015 —

Учені виявили зв'язок між кишковими бактеріями і депресією. Нове дослідження канадських учених з університету Макмастера, опубліковане в Nature Communications, уперше довело роль кишкової мікрофлори в розвитку тривоги і депресії після перенесеного стресу в ранньому віці.


Звичка застеляти постіль відразу після сну шкодить здоров'ю

— 19 серпня 2015 —

Провідний британський спеціаліст в області гігієни Еджі Макензі повідомив виданню The Daily Mail про те, що людина, застеляючи ліжко відразу після пробудження, наражає на небезпеку своє самопочуття та зовнішність.


Болить вухо? Надувайте кульки... носом

— 19 серпня 2015 —

Британські дослідники виявили, що надування гумових кульок носом є аж ніяк не дитячою витівкою, а ефективним методом лікування одного з найпоширеніших і болісних дитячих вушних захворювань.


Простатит? Можна обійтися без операції Консервативна терапія захворювань передміхурової залози

— 19 серпня 2015 —

Запалення передміхурової залози приводить до уролога кожного третього чоловіка у віці після 30 років. З віком відсоток захворілих збільшується. Дуже часто літнім пацієнтам доводиться чути пропозицію медиків: давайте її видалимо.


Лікувальні властивості базиліка

— 12 серпня 2015 —

Відкриття вчених підтвердило, що ефірні олії у базиліку являють собою цінні субстанції (антиоксиданти), які охороняють нас від небезпечних вільних радикалів (високоагресивних кисневих молекул, які можуть стимулювати виникнення раку). Тобто, коли ми їмо базилік, ми захищаємося від навантажень навколишнього середовища і знижуємо для себе ризик виникнення рака.


Пальцеві вправи: як зміцнити здоров'я, пам'ять, підвищити концентрацію

— 12 серпня 2015 —

Пальцеві вправи - інструмент збереження здоров'я, що завжди з тобою. Комплекс, котрий розробив Йосиро Цуцумі, заснований на 3-тисячолітньому досвіді китайської медицини. Часу й зусиль прості пальцеві вправи вимагають небагато, але завдяки регулярним тренуванням можна навчитися знімати напругу, концентруватися, зберігати позитивний настрій у стресових ситуаціях, підвищувати пам'ять. Словом, усьому тому, що істотно підвищить якість життя. Активний вплив на долоню та пальці зможе активізувати крапки, які пов'язані з найважливішими органами людини. Для досягнення результату вправи потрібно робити кілька разів на день, так, щоб це стало звичкою.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс