Здоров'я

Ліки від підвищеного тиску допомагають здолати алкоголізм і наркозалежність

— 15 липня 2015 —

Препарати з діючою речовиною ісрадипіном, традиційно застосовувані для лікування артеріальної гіпертензії, можуть бути корисні в лікуванні наркотичної й алкогольної залежностей, стверджують американські дослідники з університету штату Техас в Остині.


Малорухомий спосіб життя прискорює процес старіння м'язової тканини

— 15 липня 2015 —

Малорухомий спосіб життя молодих людей загрожує їм прискореним старінням, тому що губиться м'язова тканина подібно тому, як це відбувається у людей похилого віку, стверджують дослідники з Університету Копенгагена.


Комахи атакують: як захиститися від кліщів, комарів і тарантулів

— 15 липня 2015 —

Літо - пора цвітіння, буйства фарб і мальовничих прогулянок на природі, але не тільки квіти та птахи можуть зустрітися нам на шляху... а й кліщі, комарі, тарантули та інші комахи-паразити. За порадою, як уникнути неприємностей при цих "зустрічах" і що робити, якщо небажаний контакт уже трапився, ми звернулися до фахівця-токсиколога, кандидата медичних наук Світлани Теодорівни Зуб.


Українська мініатюрна мама народила другу дитину

— 9 липня 2015 —

Жителька села Замостя Вижницького району Чернівецької області Людмила Сомар, зріст якої - лише 132 сантиметри, у другий раз народила дитину.


Якщо обгоріли на сонці

— 9 липня 2015 —

Поніжитися на теплому піску, насолоджуючись променями ласкавого сонця і слухаючи, як біля ніг шумить море - це блакитна мрія багатьох з нас напередодні літа. Але як часто нас на пляжі хилить у сон! Тим часом, допустивши це, ми потім гірко шкодуємо. Тому що сонце не спить і активно «жарить», через що на шкірі з'являються опіки. І ми гірко зітхаємо: «Ну от знову обгоріли на сонці... Що робити?»


Як вилікувати псоріаз

— 9 липня 2015 —

Псоріаз - це шкірне захворювання, що викликає запалення та лущення верхнього шару епідермісу, іноді воно також може супроводжуватися болем, печінням і зміною кольору шкіри. 


Користь цвітної капусти

— 9 липня 2015 —

Калорійність цвітної капусти всього 30 ккал на 100 г, саме тому цей продукт корисний тим, хто сидить на дієті. Страви з цвітної капусти швидко насичують, рятуючи від почуття голоду, поповнюють організм корисними вітамінами та мікроелементами, а також є відмінною профілактикою багатьох захворювань.


Правила здорового сну в спеку

— 9 липня 2015 —

Перед сном у спекотну погоду необхідно заморожувати подушку, а за допомогою вентилятора і таці з льодом можна спорудити справжній кондиціонер. Британські експерти розповіли, як упоратися зі спекою вночі, коли вона найбільше заважає.


Українські вчені навчилися попереджати розвиток раку у жінок

— 9 липня 2015 —

В Україні винайшли діючу речовину, що впливає на вірус папіломи людини (ВПЛ), який викликає «передракові» стани у жінок. Про це заявив на прес-конференції головний акушер-гінеколог Мінздраву В'ячеслав Камінський.


Любов до м'яса може довести до раку кишечнику, попереджають лікарі

— 9 липня 2015 —

Недавно стало відомо, що висока концентрація заліза в організмі людини значно збільшує ризик стрімкого розвитку рака. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс