Здоров'я

Цибуля при застудних захворюваннях і не тільки

— 25 грудня 2013 —

Для профілактики і запобігання застудних захворювань застосовують незамінну цибулю: її вживання взимку буде набагато кориснішим медикаментозного лікування у випадку хвороби.


Як позбутися похмілля

— 25 грудня 2013 —

Якщо ви не хочете швидко захмеліти на святковому застіллі, то не потрібно запивати алкогольні напої напоями шипучими. Не забувайте, що пухирці, які знаходяться у газуванні, прискорюють процес влучення алкоголю в кров. 


Лимон очищає шкіру

— 18 грудня 2013 —

Крім того, що лимон має відмінні вітамінні властивості і смакові якості, він широко використовується в косметичних цілях, тому що добре відбілює шкіру, допомагаючи, позбутися пігментних плям і ластовиння, пом'якшує загрубілу шкіру, сприяє розгладженню зморшк, надає волоссю блиск.


Топ-9 зимових процедур краси

— 18 грудня 2013 —

Зима - ідеальний час для безлічі салонних процедур, які допоможуть відновитися і підготуватися до весни. Отже, "Жіноче здоров'я" пропонує топ зимових процедур краси.


Прості засоби при забитих місцях

— 18 грудня 2013 —

Забиті місця - найбільш частий вид ушкоджень, що може зустрічатися як самостійно, так і супроводжувати інші більш важкі травми.


Як назавжди вилікувати гайморит і нежить

— 18 грудня 2013 —

Закладеність носа може бути викликана різними причинами. Запалення слизової оболонки застудного характеру та сезонні алергійні прояви - це найбільш часті причини недуги. 


Виноградними кісточками по ракових клітинах

— 18 грудня 2013 —

Учені Онкологічного центру Університету штату Колорадо (США) здійснили лабораторний синтез найбільш активного компонента екстракту виноградних кісточок B2G2. Як показали дослідження, ця синтезована сполука запускає механізм загибелі ракових клітин простати, відомий як апоптоз, залишаючи здорові клітини непошкодженими.


Перегляди спортивних передач допомагають залишатися у формі

— 18 грудня 2013 —

Переглядаючи спортивні передачі, можна підтримувати фізичну форму, вважають співробітники медичної школи при Університеті Західного Сіднея в Австралії.


Низький тиск: як допомогти організму

— 18 грудня 2013 —

Люди з низьким артеріальним тиском дуже рідко звертаються до лікаря. Для них занепад сил і безпричинна слабкість - нормальний стан, до якого вони вже звикли. Через відсутність енергії якість життя, звісно ж, погіршується.


Екстрена профілактика: залишитися здоровим, коли навколо вже хворіють

— 18 грудня 2013 —

У період різкого зниження температури, що супроводжується вітрами, кількість хворих ГРВІ незмінно зростає. У кожної здорової людини ризик зустрітися з вірусом усе вище і вище. Що робити, якщо вірус підібрався зовсім близько, і комусь із близьких уже поставили діагноз ГРВІ? Як підвищити свій шанс не розболітися самому? 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс