Здоров'я

Меню на час застуди

— 10 лютого 2016 —

При застуді дуже важливо приділяти особливу увагу тому, що ви їсте. Адже їжа під час хвороби повинна стимулювати імунну систему, підвищувати захисні сили організму.


Депресія, психоз, безсоння - винуваті нейромедіатори дофамін і серотонін

— 10 лютого 2016 —

Відчуття пригніченості, дефіциту уваги, мотивації для завершення справ і поява схильності до азартних ігор є ознаками дефіциту двох головних хімічних речовин мозку: дофаміну і серотоніну.


Учені встановили найбільш підходящий час для сніданку

— 10 лютого 2016 —

Британські фахівці з області дієтології назвали найбільш підходящий для сніданку час. Це пов'язане з тим, що в країні зараз проходить Національний тиждень сніданку, пише Independent.


Вірус папілoми людини: міфи та факти

— 10 лютого 2016 —

Вірус папілoми людини (ВПЛ) є найпоширенішим  з тих вірусів, що передаються статевим шляхом.


Як відрізнити грип від застуди?

— 10 лютого 2016 —

Наприкінці лютого очікується друга хвиля захворюваності грипом і ГРВІ. Про це заявили в Мінздраві України. Зазвичай вона не викликає значного збільшення кількості хворих. Однак епідпроцес цього року має свої особливості, тому точно спрогнозувати початок і хід другої хвилі грипу неможливо. Як же відрізнити численні сезонні нездужання від справжнього класичного грипу, розповідає фахівець - кандидат медичних наук Майя Миколаївна Ананьєва.


Як зберегти зуби здоровими: поради стоматологів

— 3 лютого 2016 —

Багато хто з нас іде до стоматолога, лише коли біль стане нестерпним. І навіть, якщо явно є якась проблема із зубами, але вони не болять, відтягає візит до лікаря до останнього.


Варикозне розширення вен: народні способи боротьби

— 3 лютого 2016 —

Варикозне розширення вен: народні способи боротьби


Жінки краще чоловіків захищені від грипу

— 3 лютого 2016 —

Американські вчені  в ході тривалих досліджень зуміли довести, що жінки краще захищені від грипу, чим чоловіки. Результати роботи фахівців опубліковані в провідному науковому виданні «Journal of Physiology».


Порушення дієти при схудненні поліпшує її результати

— 3 лютого 2016 —

Усі, кому доводилося худнути за допомогою дієти, знають, що обмеження калорійності раціону є дуже важким випробуванням не тільки для тіла, але й для волі. А от учені придумали, як використовувати неминучі при дієтах «зриви» на користь схудненню.


Обіймати свою дитину потрібно не менше 12 разів на день

— 3 лютого 2016 —

Медичний журнал "Medical Daily" опублікував дослідження вченого-психолога Алана Шора з університету Каліфорнії про важливе значення обіймів і проявів батьківської турботи й любові для дітей з найраннішого віку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс