Здоров'я

Обмороження. Перша допомога дитині

— 6 січня 2016 —

З приходом зими у дитячих травматологів і хірургів помітно додається роботи. І справа не тільки в тім, що на слизьких зледенілих доріжках легше впасти. У лікарні починають надходити діти з обмороженнями, загальним переохолодженням та іншими холодовими травмами. 


Знаменита східна паста для хворих і здорових

— 5 січня 2016 —

Ця паста призначена тим, у кого ослаблене здоров'я, хто проходить тривале лікування (хіміотерапія) або тим, хто відчуває занепад сил і недолік енергії. Вона є сильним афродизіаком.


Груші не поступаються яблукам

— 5 січня 2016 —

Яблука абсолютно заслужено вважаються «чемпіонами» серед фруктів за корисністю, тому що вони не тільки містять багато вітамінів і мікроелементів, але й доступні за ціною. Разом з тим груші ні в чому не поступаються яблукам, а і в чомусь перевершують їх.


Хвороби серця можна контролювати

— 5 січня 2016 —

Учені Клівлендської клініки Лернера при науково-дослідному інституті в Огайо довели, що між кишковими бактеріями і серцево-судинними захворюваннями існує зв'язок. Контроль рівня цих бактерій запобігає хворобам серця, що пов'язані з надмірним уживанням червоного м'яса, яєць і жирних молочних продуктів.


Учені встановили, що кава на 24% підвищує витривалість людини

— 5 січня 2016 —

Співробітники Університету Джорджії виявили несподіваний ефект кави, що впливає на спортивні показники. 


Рак можна запобігти, змінивши спосіб життя

— 5 січня 2016 —

Більшість випадків рака пов'язані з нездоровим способом життя, а не з генетичною схильністю. Про це завили експерти Cancer Research UK, британської організації, що займається вивченням раку.


Чим небезпечне передозування вітаміном А

— 5 січня 2016 —

Надлишок вітаміну А вперше зареєстрований в арктичних дослідників, які харчувалися в основному печінкою арктичних тварин, багатою цим вітаміном.


Грип і ГРВІ: лікування та профілактика

— 5 січня 2016 —

"Пік" рівня захворювання грипом, на думку фахівців, припаде на кінець січня та лютий. Грип до нас традиційно "докочується" пізніше. Це пов'язано і з погодою: чим тепліше та довше осінь, тим далі відсувається епідемія грипу. Однак, прогнози - справа невдячна... А от підготуватися до відбиття нападу "невидимого ворога" необхідно вже сьогодні. Тому ми звернулися за порадою до лікаря-інфекціоніста вищої категорії Юрія Жигарьова.


Чотири чашки натуральної кави на день не дозволять занедужати діабетом

— 28 грудня 2015 —

Датські вчені виявили, що вживання 3-4 чашок натуральної кави на день знижує ймовірність діабету 2 типу.


Найефективніші розчини для полоскання горла

— 28 грудня 2015 —

Давній метод допомоги при респіраторних вірусних інфекціях і будь-яких запальних процесах у горлі дуже ефективний, особливо, якщо грамотно чергувати різні складові.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс