Здоров'я

Батькам дітей-алергіків потрібно обережно ставитися до вакцинації

— 23 жовтня 2013 —

Лікар-педіатр Дитячого клініко-діагностичного центру Медсен (Москва, Росія) Наталія Ботвіннікова, розповідає, чи можна робити дитині в порядку загальної черги щеплення, якщо вона алергік або у неї ослаблений імунітет.


Як побороти осінню депресію

— 23 жовтня 2013 —

За статистикою, в другій половині вересня у 40% людей раптово з`являється поганий настрій, нудьга і депресивні думки. У декого на цьому грунті відбувається знесилення, пропадає бажання працювати і навіть жити. Gazeta.ua поцікавилися у спеціаліста, чому ж виникає осіння депресія і як з нею боротися. На наші питання відповіла Лариса Кухар — практичний психолог, член Всеукраїнської "Асоціації Екологічної допомоги".


Омега-3 жирні кислоти

— 23 жовтня 2013 —

У багатьох людей риб'ячий жир викликає асоціації з мікстурою противного смаку з дитинства. При цьому регулярне вживання жирних кислот омега-3 приносить величезну користь. 


Що б таке з'їсти, щоб порозумнішати?

— 23 жовтня 2013 —

На активність мозку великий вплив здійснюють жирні кислоти омега-3. Саме вони забезпечують контакт між нейронами та швидку передачу нервових імпульсів, що сприяє кращому запам'ятовуванню і швидкості реакції. Ці кислоти у надлишку містяться в деяких сортах риби - сардинах, лососі, скумбрії.


Фітотерапія: 8 золотих правил

— 23 жовтня 2013 —

Перш ніж випробовувати на собі рецепти фітотерапії, застосовувати природні імуностимулятори та засоби від застуди, ознайомтеся з принципами використання лікарських трав. Адже знання основ траволікування - запорука успіху!


Ми і комп'ютер. Як зберегти своє здоров'я

— 16 жовтня 2013 —

Багато годин, проведених за комп'ютером, можуть згубно позначитися на здоров'ї. Незважаючи на те, що більшість користувачів досить добре знає, як робити правильно, вони продовжують так само сидіти на своєму стільці перед монітором.


Вісім причин їсти мед щодня

— 16 жовтня 2013 —

Лікарі недарма пропонують замінити цукор медом. Цей продукт унікальний за насиченістю корисними властивостями - мед поліпшує самопочуття, дарує красу і підтримує молодість.


Названо продукти щастя

— 16 жовтня 2013 —

Шоколад, червона ікра та смажена картопля краще інших продуктів допомагають людині перебороти роздратування і гнів.


Бережи нирки від смачненького!

— 16 жовтня 2013 —

Сечокам’яна хвороба відома з глибокої давнини. Сечові камені знаходили у єгипетських мумій людей, які вмерли і поховані ще до нашої ери. У останній час намітився явний ріст даної патології у всіх куточках світу. За даними різних експертів, сечокам’яна хвороба зустрічається не менше чим у 2-3 відсотків населення. Чому ж утворюються камені в нирках? І що робити, якщо проблема вже виникла? На ці та інші питання нам допоможе відповісти кандидат медичних наук, доцент кафедри урології НМАПО імені П.Л.Шупика Андрій Іванович БОЙКО.


Осінні поради на кожний день. Щоб рідше застуджуватися, менше стомлюватися і не нити, що сиро та холодно...

— 16 жовтня 2013 —

Ми зібрали для вас найкращі і у той же час прості рецепти, як не занедужати у вогкий осінній день і почувати себе бадьорим і щасливим усім вітрам на зло.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс