Здоров'я

Розмарин допоможе заживити рани і садна

— 31 липня 2013 —

Рідко кому вдається уникнути травм і поранень. Напевно, немає жодної дитини, що хоч раз не збила коліно або лікоть. Часом рани й садна дуже погано гояться, доставляючи масу занепокоєння та дискомфорту. Благо, що існують народні засоби, які в комплексі з медикаментами допоможуть прискорити процес загоєння. 


Пересадження кісткового мозку перемогло ВІЛ?

— 31 липня 2013 —

Два Віл-позитивних пацієнти припинили антиретровірусну терапію після трансплантації кісткового мозку. Вірус зник  з їхньої крові, повідомляють лікарі з Жіночого госпіталю Бригама (США).


Гепатит? Не впадайте у відчай! 28 липня відзначався Всесвітній день боротьби з гепатитами

— 31 липня 2013 —

Гепатит С - це очікувана епідемія, що через кілька років може стати більш серйозною проблемою, чим ВІЛ/СНІД, думає Всесвітня організація охорони здоров'я. 


Діарея мандрівників: що варто знати кожному?

— 31 липня 2013 —

Влітку ми всі прагнемо до нових вражень і активного відпочинку, що, саме собою, веде й до зміни місця звичного проживання. Простіше кажучи, у відпустку ми їдемо до моря, у гори або далекі країни - за здоров'ям, новими знаннями і, чого гріха таїти, маленькими радостями зустрічі з прекрасним. Крім очікуваних труднощів переїздів і перельотів, на жаль, досить часто ми зіштовхуємося ще й з діареєю мандрівників.


Не обгоряйте на сонці - швидко зостаритеся!

— 31 липня 2013 —

Незважаючи на застереження лікарів, міські пляжі заповнені відпочиваючими. Чим нам загрожує палюче сонце?


«Чаклунські» композиції з ефірних олій

— 31 липня 2013 —

Відомо, що ефективність ефірних олій підвищується при їхньому змішуванні. Здавалося б, взяли за основу одну олію, аромат якої подобається та підходить для досягнення бажаного ефекту, додали до неї будь-які інші, що володіють цілющими властивостями... Але не так все просто! «Ефірна» магія має свої закони. Дізнайтеся про них і - чаклуйте на здоров'я!


Як вберегти дітей від теплових ударів?

— 25 липня 2013 —

Лікарі швидкої медичної допомоги констатують, що у зв'язку зі спекою в Україні почастішали випадки сонячних і теплових ударів серед населення. 


Могутній, пахучий, пекучий

— 25 липня 2013 —

Цей городній мешканець не займе багато місця - достатньо виділити клаптик землі для пари-трійки кущів. А коли підійде час, потрібно викопати корінці - і у ваших руках цілий аптечний кіоск. Ось такий він, цей хрін.


Вправи для запобігання плоскостопості

— 25 липня 2013 —

Ці нескладні вправи для ніг допоможуть призупинити розвиток плоскостопості, а також є профілактикою її появи.


Як зробити п’яточки шовковистими

— 25 липня 2013 —

Знову літо! Але це не тільки сонце, море та літні сукні. Це також пересушені п'яти, що розтріскуються. Але зробити шкіру ваших ніг ніжною не так вже і складно!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс