Здоров'я

Дефіцит йоду в організмі. Що потрібно знати?

— 5 серпня 2015 —

Науково доведено, що при глибокому дефіциті йоду або хворобі щитовидної залози у жінки може народитися дитина із захворюванням, що називається кретинізм. 


Ларингіт: як повернути голос

— 5 серпня 2015 —

Ларингіт - це запалення слизової оболонки гортані та голосових зв'язок, що звичайно супроводжується втратою голосу. Ларингіт може виникнути разом з ГРВІ, грипом і будь-яким іншим захворюванням дихальних шляхів. Докладніше про недугу, фактори ризику, ускладнення і загрози здоров'ю поговоримо з лікарем-отоларингологом вищої категорії Романом Карловичем Слюсарчиком.


Персик: що ховається під оксамитовою шкіркою

— 29 липня 2015 —

Більше 4000 років тому китайські садівники вивели соковиті м'ясисті персики, якими лікували кон’юнктивіт і катаракту, хвороби серця й анемію. Тому вони дали назву фрукту - дерево безсмертя. На території Європи ці плоди з'явилися вже в 16 столітті. Їх вирощували тільки на півдні, фрукт був розкішшю, котру могли собі дозволити тільки царі, дворяни та вкрай заможні купці.


Лікування підшлункової залози народними методами

— 29 липня 2015 —

Підшлункова залоза - один з важливих внутрішніх органів людського тіла, що відповідає за наше травлення. Збій у роботі підшлункової чреватий ускладненнями та цілим рядом захворювань, таких як панкреатит або цукровий діабет. 


Цілющий деревій

— 29 липня 2015 —

Якщо ви на природі поранилися, а під рукою немає ніяких ліків, щоб обробити рану, не впадайте у відчай. Знайдіть траву деревій, зірвіть, обполощіть, добре розімніть, прикладіть до ранки та примотайте. Повернувшись додому ви побачите, що ранка почала затягуватися.


Якщо старий на обличчя, то старий і в цілому

— 29 липня 2015 —

Якщо людина виглядає старше свого віку, то висока ймовірність, що її організм теж старіє в прискореному темпі, стверджують дослідники.


Дієтологи довели: червоне м'ясо містить багато корисних для організму речовин

— 29 липня 2015 —

Багато хто вважає, що червоне м'ясо є небезпечним для здоров'я. Однак дієтологи стверджують, що ця думка помилкова.


Зловживання засмагою забирає більше життів, чим ДТП

— 29 липня 2015 —

На думку вчених, сонячні ванни стали небезпечнішими ДТП для сучасної людини, тому що рак шкіри забирає більше життів, чим дорожні події, повідомляє Medikforum. 


Найкращий тренажер - власне тіло

— 29 липня 2015 —

Хто зі справжніх уболівальників не зустрічав з радісним захватом швидке повернення в стрій своїх кумирів після важких травм і захворювань? Завдяки видатним досягненням вітчизняної спортивної медицини за лічені тижні після ушкоджень знову поверталися в стрій відомі футболісти, атлети, тенісисти... Але чи обмежуються завдання сучасної спортивної медицини лише обслуговуванням професіоналів?


Плавання - ідеальний фітнес: чи так це

— 23 липня 2015 —

Навіть просто втримуючи себе на плаву, за годину ми витрачаємо близько 300 ккал. Надихає, чи не так? Тільки не треба думати, що якщо ви полежите поніжитеся у воді, то вийдете з неї худою та гарною. Якщо ви будете ледь ворушитися, то жир нікуди не піде.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс