Здоров'я

Пирій: неймовірні цілющі властивості, про які мало хто знає

— 18 лютого 2015 —

Пирій повзучий - відомий і розповсюджений бур'ян городів. Усі бур'янисті рослини мають неймовірну живучість і плідність. 


Спиртне - основна причина інсульту у людей середнього віку

— 18 лютого 2015 —

Шведські медики назвали основні фактори ризику інсульту: уживання алкоголю, високий кров'яний тиск, діабет і паління. У сильно питущих людей ризик інсульту на 34% вище, ніж у мало питущих.


Сім причин вийти на вулицю, коли холодно і вогко

— 18 лютого 2015 —

Щоденні вправи важливі в будь-який час року, але як важко мотивувати себе щось робити взимку у вогку погоду, коли «добрий хазяїн навіть собаку на вулицю не випускає». А якщо в будинку ще є маленькі діти, ви розумієте, скільки це роботи, одягнути всіх членів родини тільки для того, щоб вийти за двері.


Названі головні причини високого тиску

— 18 лютого 2015 —

Учені проаналізували вплив солі, запаси якої формуються в м'язах і шкірі, на рівень артеріального тиску. З цією метою медики досліджували стан здоров'я 200 чоловік, у яких спостерігався підвищений тиск.


Цілюще слово матері

— 18 лютого 2015 —

Мама для хворого маляти – ліки, що сильніші таблеток, порошків і мікстур. Мама може допомогти своєму маляті впоратися з будь-якою, навіть найважчою хворобою. Один з найвідоміших дитячих психіатрів і психотерапевтів, професор Борис Зіновійович Драпкін, який створив унікальну психотерапевтичну методику лікування дитячих недуг - Мама-терапія.


Продукти, які допоможуть перемогти хронічну утому

— 11 лютого 2015 —

Вживаючи правильну та здорову їжу, наш організм буде функціонувати нормально поза залежністю від того, очікує нас нелегкий трудовий день або активний здоровий відпочинок.


Екзотичні способи лікування застуди

— 11 лютого 2015 —

Застудившись, японці випивають на день 10 чашок зеленого чаю. Індуси - їдять куркуму. Італійці лікуються піцею, а мексиканці - перцем.  Хочете й ви спробувати вилікувати застуду екзотичним способом? Тоді спробуйте варіанти нижче...


Як очистити організм за допомогою рису

— 11 лютого 2015 —

Рисова каша переварюється не в шлунку, а в кишечнику, зерна діють як адсорбент.


Редька, бузина та часник у лікуванні водянки

— 11 лютого 2015 —

Водянка (набряки) - це надлишкове скупчення рідини в підшкірно-жировій клітковині, тканинах або серозних порожнинах організму. 


Ознаки «небезпечної» родимки

— 11 лютого 2015 —

Важливо вчасно видаляти злоякісні родимки або родимки, що перероджуються, які, якщо не прийняти відповідних заходів, згодом можуть викликати рак шкіри та навіть приводити до летального результату.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс