Здоров'я

Чим корисна шкаралупа курячих яєць

— 10 грудня 2014 —

Справжнім джерелом корисних речовин і мікроелементів є звичайна шкаралупа курячих яєць. 


Струнка фігура - ще не ознака здоров'я

— 10 грудня 2014 —

Поряд зі зростанням числа випадків виснаження при ожирінні, коли організм зазнає нестачу живильних речовин, дієтологи відзначають і іншу тенденцію - ознаки ожиріння та діабету у людей з досить стрункою фігурою.


Як зміцнити серцевий м'яз і продовжити собі життя?

— 10 грудня 2014 —

Якщо запитати у людини, який найважливіший м'яз у людському тілі, то відповідь не буде однозначною. Нехай жінкам властиво задивлятися на розвинений прес або тверді біцепси хлопців, але проте найбільш життєво необхідним залишається серцевий м'яз і його, як і інші, можна та потрібно тренувати.


Грип уже на порозі. Як захиститися?

— 10 грудня 2014 —

Експерти переконані, що цього року грип в Україні не буде відрізнятися креативністю. Не чекаємо додаткового адреналіну і від грипу свинячого або курячого. Хоча трохи незвичайно, так? Не переживайте: грип таки буде. Можливо, не такий масовий, як завжди. Адже цього року погода не сприяє інтенсивному розмноженню вірусу і його масованим атакам. Втім, до чого статистика, коли хвороба наздожене? І, як завжди, у найбільш невідповідний момент (начебто бувають моменти підходящі для такої напасті?). Тому проблема щеплень від грипу - знову актуальна. Поговоримо про неї. А до розмови ми запросили доцента, кандидата медичних наук Григорія Івановича ГРАДИЛЯ.


Найкращі аромати для підняття настрою

— 3 грудня 2014 —

Ця колекція запахів і тугу допоможе прогнати, і від стресу швидко позбавить і привнесе у повсякденність романтику.


Маски для обличчя зі сметани

— 3 грудня 2014 —

Сметана входить до складу багатьох омолоджувальних, зволожуючих і живильних кремів для обличчя, адже в ній є молочна кислота, що здійснює дуже сприятливий вплив на шкіру. Маски для обличчя зі сметани здатні істотно поліпшити загальний стан шкіри, про що неодноразово згадували багато фахівців-косметологів.


Застосування редьки чорної

— 3 грудня 2014 —

Народна медицина давно визнала чорну редьку корисними та діючими ліками. Вона допомагає боротися з багатьма захворюваннями печінки і жовчного міхура. Редька володіє протикашлевою властивістю, тому її застосовують при застуді та грипі. Сік редьки застосовують зовнішньо у вигляді розтирань, примочок і компресів, а усередину - настоянки, відвари і соки.


Чорний шоколад продовжує тривалість життя

— 3 грудня 2014 —

Недавні дослідження довели, що чорний шоколад та какао позитивно впливають на пам’ять та розумові здібності людини, пише Лі Фрузон із університета Калгарі в фаховому виданні «Журнал експериментальної біології». 


Плач дитини розповість про її здоров'я

— 3 грудня 2014 —

Чому немовля плаче, ясно далеко не завжди. Зате те, як саме воно це робить, залежить від стану його нервової системи, і за висотою лементу дитини можна визначити,  чи правильно розвивається її блукаючий нерв.


СМС-повідомлення шкідливі для здоров'я

— 3 грудня 2014 —

Лікарі вже виділили «синдром пальця мобільного телефону». У зоні ризику - любителі перекидатися короткими повідомленнями.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс