Здоров'я

Як стати стрункішим без виснажливих дієт

— 11 листопада 2015 —

Деякі народні засоби допомагають знизити вагу краще, ніж будь-яка виснажлива дієта, голодування, заморські препарати. Спробуйте деякі з них.  


15 проблем, з якими справляється розмарин

— 11 листопада 2015 —

У чому допоможе ефірна олія розмарину?


Учені знайшли спосіб діагностувати шизофренію на ранній стадії

— 11 листопада 2015 —

Фахівці стверджують, що у людей із шизофренією або схильністю до цього захворювання рівні активності імунних клітин (мікроглії) у мозку вищі, ніж у людей психічно здорових.


Зубна нитка не настільки корисна, як вважалося раніше

— 11 листопада 2015 —

До такого висновку прийшли фахівці Університету Н’юкасла. Завдання зубної нитки - позбавити ротову порожнину та зуби від шматочків їжі і зубного нальоту, які можуть викликати запалення й різні захворювання. Однак нитку необхідно використовувати правильно, у противному випадку можна лише нашкодити своїм зубам, заявляють фахівці.


Інтенсивна ходьба нормалізує вагу ефективніше, ніж заняття в спортзалі

— 11 листопада 2015 —

Жінки будь-якого віку і чоловіки старше 50 років, які регулярно ходили більше 30 хвилин, важили менше тих, хто активно тренувався.


Худорба небезпечніша, ніж зайва вага

— 11 листопада 2015 —

Взагалі то, нам правильно твердять, що бути товстим небезпечно для здоров'я. Але детальні наукові дослідження показали, що не менш небезпечно бути худим. Інакше кажучи, дуже товсті та дуже худі люди ризикують не дожити до свого генетично певного строку однаково. Так де ж шукати «золоту середину» довголіття та здоров'я?


Гепатит С: що робити, щоб не загинути від нього?

— 11 листопада 2015 —

За даними ВООЗ, Україна посідає перше місце в Європі за темпами поширення інфекції. У нашій країні гепатитом С інфіковано більше 1 мільйона осіб, що складає 3 відсотки від загальної чисельності населення.


Учені назвали червоне сухе вино товаришем діабетиків

— 5 листопада 2015 —

Людям, які страждають діабетом незалежно від форми цього захворювання, варто проявляти обережність відносно спиртних напоїв. А вчені з Ізраїлю виявили, що помірне споживання червоного сухого вина при діабеті приносить користь.


Настоянка з кісточок і шкірки грейпфрута

— 5 листопада 2015 —

Цей фрукт настійно рекомендують вживати тим, хто втратив апетит. За 20 хвилин до їжі з'їдений фрукт забезпечує гарний апетит, як засіб, що збуджує апетит, стимулює травлення. Сік і м'якоть грейпфрута благотворно позначаються на шлунково-кишковому тракті і допомагають при незапальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту. 


Слони допоможуть у боротьбі з раком

— 5 листопада 2015 —

Слони мають систему захисту від раку, що запобігає формуванню злоякісних пухлин. Дослідники переконані, що розуміння механізму блокування раку у тварин допоможе запобігти раку у людей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс