Здоров'я

Як працює стрес

— 30 вересня 2015 —

Усе починається з того, що з гіпофіза в наднирники надходить сигнал (гормон), який призиває до роботи кортизол, котрий негайно починає діяти. При цьому, від самого початку функції кортизолу ( як і всього іншого в нашому організмі) сугубо позитивні.


Європейці курять і споживають алкоголю більше всіх у світі

— 30 вересня 2015 —

Європа (до якої дослідники ВООЗ додали деякі частини Азії) - світовий лідер зі споживання алкоголю й тютюну. Такі дані обнародувала у своїй доповіді Всесвітня організація охорони здоров'я.


Невідомий вірус в Україні - підступна сезонна загроза

— 30 вересня 2015 —

Загадковий вірус уже звалив з ніг сотні українців. До звичних застудних симптомів у вигляді кашлю, температури та нежитю додалася ще й втрата голосу.


Коли болять очі від перенапруги

— 30 вересня 2015 —

Нерідко в наш час можна зустріти людей, що скаржаться на біль в очах при перевтомі. У цьому випадку прийнято говорити, що перенапружилися очні м'язи. Як правило, біль очної напруги виникає при сильній утомі під час або після роботи за комп'ютером. Або в результаті довгого перегляду телевізійних програм. Про те, що ж робити, щоб не виникла перенапруга очей, і як лікувати цю хворобу, ми попросили розповісти фахівця-офтальмолога кандидата медичних наук Володимира Вікторовича Кірєєва.


Кидати курити потрібно поступово

— 29 вересня 2015 —

Кидати курити потрібно, тільки дотримуючись певних правил, попереджають медики. У противному випадку, всі зусилля будуть марними.


Соки різні потрібні, соки різні важливі

— 24 вересня 2015 —

Вважається, що свіжовижатий сік - це ідеальне рішення для здорової дієти. І тим більше, якщо його «носії» - самі тільки-но з грядки та з гілки. Адже при сучасному технічному прогресі немає нічого простішого та легшого, ніж отримати сік з потрібного овочу або фрукта, і побалувати себе, було б тільки бажання і кілька хвилин у запасі.


Тала вода: лід може лікувати

— 23 вересня 2015 —

Свіжа тала вода дійсно оздоровлює організм людини, підвищує її імунітет, сприяє омолодженню. Такі чудодійні властивості тала вода має, тому що її структура схожа зі структурою протоплазми наших клітин, стверджують біологи. 


Фахівці радять при артриті займатися йогою

— 23 вересня 2015 —

У добровольців, що займалися йогою, на 20% покращився настрій, підвищився рівень енергії та зменшилася виразність симптомів захворювання у порівнянні з контрольною групою.


З користю для здоров'я

— 23 вересня 2015 —

Звичайно ж, у вас катастрофічно бракує часу, а значимість фізичних вправ ви все-таки усвідомлюєте, спробуйте комплекс тонічних вправ, заснованих на напрузі та розслабленні м'язів зусиллям волі. Ці вправи можна виконувати де завгодно і коли завгодно (що особливо добре пасує людям із сидячою роботою), у будь-якому віці та при будь-якому рівні фізичної підготовки.


Недосипання в чотири рази підвищує ризик застуди

— 23 вересня 2015 —

Група американських дослідників, очолюваних фахівцем зі сну, з'ясувала, що у людей, які сплять по 6 і менш годин на добу, - у 4 рази вище ризик занедужати при контакті з вірусом, чим у тих, хто проводить у сні 7 і більше годин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс