Здоров'я

Надзвичайні цілющі властивості календули

— 7 жовтня 2015 —

Календула корисна вмістом корисних і потрібних речовин. У її склад входить ефірна олія, а також кислоти (яблучна, пентадецилова, саліцилова), смоли, альбумін, фітонциди, невелика кількість алкалоїдів. 


Які ознаки нестачі заліза

— 7 жовтня 2015 —

Якщо ви постійно відчуваєте занепад сил, погано спите, маєте задишку, страждаєте від головних болів, запаморочення, дзенькоту у вухах, можливо, ви маєте дефіцит заліза. Залізо є важливим для підтримки рівня енергії, адже воно допомагає червоним кров'яним клітинам переносити кисень.


Шпинат знижує ризик раку грудей

— 7 жовтня 2015 —

Рак грудей - одне з найпоширеніших захворювань у світі. І лікарі радять робити все можливе для запобігання розвитку рака. Наприклад, існують продукти, що знижують ризик цього захворювання. 


Розминка для офісних працівників

— 7 жовтня 2015 —

Шия болить, спина не розгинається, руки зводить - на жаль, ці відчуття знайомі практично всім, хто проводить багато годин поспіль, сидячи в офісі за комп'ютером. І мало хто здогадується, як легко виправити ситуацію!


Що можна їсти при гастриті

— 7 жовтня 2015 —

Як уникнути проблем зі шлунком і харчуватися правильно при гастриті.


Щитовидна залоза: як протистояти її недугам?

— 7 жовтня 2015 —

За даними ВООЗ, серед ендокринних порушень захворювання щитовидної залози посідають друге місце після цукрового діабету.


Бігова доріжка у квартирі: спортзал у себе вдома!

— 5 жовтня 2015 —

Навіщо потрібні бігові доріжки? Яку користь приносять організму кардіотренажери і чи можна з їхньою допомогою зміцнити здоров'я? Особливості розміщення бігової доріжки в домі.


Повітря мало: як позбутися задишки

— 30 вересня 2015 —

Задишка, по-науковому диспное, може серйозно отруювати життя й тим, у кого немає ішемічної хвороби серця. Від причин її появи й залежать методи рятування від проблем з диханням. Без причини, ні з того ні з сього, ніхто задихатися не починає.


Починаємо зміцнювати імунітет

— 30 вересня 2015 —

Кожний з нас не раз задавався питанням: як зміцнити свій імунітет, чим підвищити опірність організму різним інфекціям? І якщо у нас є час подумати про це, то викроїти час, щоб знайти потрібну інформацію і впритул зайнятися цим важливим процесом зміцнення імунітету цілого сімейства, досить важко. 


2 простих рецепти для очищення кишечнику

— 30 вересня 2015 —

2 простих рецепти для очищення кишечнику



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс