Здоров'я

Відмова від сніданку приводить до щорічного збільшення ваги на 12 кілограмів

— 11 лютого 2015 —

Люди, які відмовляються від сніданку, найчастіше перекушують чіпсами, шоколадом, печивом.


Учені визначили правильне харчування за групою крові

— 11 лютого 2015 —

Напевно багато хто чув про дієти за групою крові, але далеко не всі знають, що це за система харчування і за яким принципом вона працює.


Онкологія - захворювання літнього віку

— 11 лютого 2015 —

Результати новітніх досліджень, проведених британським онкологічним центром Cancer Research UK, свідчать про те, що на фоні постійного збільшення тривалості життя один з кожних 2,5 жителів, має високий шанс занедужати раком, пишуть Новини Ізраїлю.


Топ-5 продуктів для суглобів, поради дієтолога

— 11 лютого 2015 —

У наші дні малорухомий спосіб життя став нормою! Ми сидимо на роботі, не займаємося фізичним навантаженням, харчуємося калорійною їжею і вже у 25 років мучимося через хворобу суглобів! Хворі й опухлі суглоби - більше не проблема лише старих, зараз і молоді люди страждають через це. Але рішення є, і воно у звичайних продуктах, про які повідала дієтолог Світлана Фус, пише dobre.stb.ua.


Зимова турбота про шкіру рук

— 4 лютого 2015 —

Ципки не такі необразливі, як це може здатися. Вони свідчать про те, що у вас нестача вітамінів. Їжте більше фруктів і овочів, частіше вживайте в їжу рослинну олію. Не виходьте з вологими руками на вулицю!


Чим корисні каші?

— 4 лютого 2015 —

Каша - наша рідна їжа. Каші корисні для організму всесезонно, а взимку - особливо. Дітям і дорослим. Хворим і здоровим. Причому, незалежно від рівня доходів і професії. Чим же саме корисні каші?


Царський фрукт

— 4 лютого 2015 —

Цей соковитий з кислинкою фрукт, зернятка якого нагадують розсип дорогоцінних каменів, з дитинства знайомий кожному. Його можна любити, можна не любити, але заперечувати цілющі достоїнства граната безглуздо. 


Чим небезпечна любов до пива

— 4 лютого 2015 —

Чоловіки, які випивають на день більше двох пінт пива (1,1 л), наносять своєму мозку нищівний збиток, адже, таким чином, прискорюється процес втрати пам'яті, а також зниження когнітивних функцій.


Якщо кров густа: що робити

— 4 лютого 2015 —

З різних причин кров може стати занадто густою. Це чревате багатьма неприємностями.


Босоніж по снігу. Як лікуватися холодом?

— 4 лютого 2015 —

Багато хто з нас не любить холод взагалі і зиму зокрема. Тим часом, зиму часто називають святом природи і справжнім подарунком для здоров'я. Як же так виходить? Хто б міг подумати, що за допомогою морозу та снігу можна не загубити, а поліпшити здоров'я! Медики наполягають: варто пуститися босоніж по снігу, і проблеми зі здоров'ям зникнуть.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс