Здоров'я

Імунітет людини залежить від дати її народження

— 10 вересня 2014 —

Учені порівняли зразки пуповинної крові 100 немовлят, що з'явилися на світ у Лондоні в травні та листопаді в період 2009-2010 рр. 


7 способів заспокоїти нерви

— 10 вересня 2014 —

Ви почуваєте себе роздратованим та ніяк не можете заспокоїтися? Спробуйте застосувати ці прості способи боротьби з нервозністю.


Судоми м'язів: чому та що робити?

— 10 вересня 2014 —

Майже в кожної людини хоча б раз у житті траплялися судоми м'язів. М'яз скорочується мимоволі та виникає різкий пронизуючий  біль. Найпротивніше в цій справі те, що судомний спазм може відбутися в будь-якому м'язі: і литковому, і в діафрагмі, і в кишечнику.  У мене, приміром, досить часто трапляються судоми м'язів стіп. До чого б це? Втім не станемо ворожити, а звернемося за роз'ясненнями до фахівця. Отже, сьогодні у нас в гостях кандидат біологічних наук, доцент Ольга Богданівна Кунінець.


Зручне взуття або краса, хто кого

— 10 вересня 2014 —

Взуття. Який чудовий винахід людства! Зручне взуття - ще більш чудово.


Морська косметика: корисні властивості

— 3 вересня 2014 —

Морська косметика сьогодні модна, їй приписуються чудодійні властивості, що повертають молодість.


Як правильно приймати кальцій?

— 3 вересня 2014 —

Як правильно приймати кальцій? Єдина відповідь - відсутня. Усе залежить від особливості кожного організму. Адже деяким хворим людям препарати, що містять кальцій, протипоказані. Кальцій потрібно приймати з обережністю і тільки за рекомендацією лікаря.


Як чистити печінку за допомогою соків

— 3 вересня 2014 —

Якщо у вас проблеми з печінкою, то лікування медичними препаратами може виявитися не достатньо. У якості профілактики, можна очистити печінку овочевими соками. Краще пити свіжі соки, тому що в їхньому складі міститься більше корисних речовин, чим у консервованих.


Здорові суглоби та зв'язки

— 3 вересня 2014 —

Багато людей, які займаються фізкультурою, пов'язаною з навантаженнями на суглоби (турнік, йога, туризм із тривалими переходами та ін.), скаржаться на «розхитаність» суглобів. Та ж проблема є й у багатьох літніх людей.


Перекис водню має бути в домашній аптечці

— 3 вересня 2014 —

Не лякайтеся - при застосуванні може утворюватися піна й виникати відчуття тепла. Користуйтеся тільки 3% аптечним розчином!


Чи всі хвороби від нервів

— 3 вересня 2014 —

Так уже влаштований людський організм, що ідеального стану здоров'я досягти майже неможливо. Не даремно вважається, що здоров'я краще багатства, і його ні за які гроші не купиш.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс