Здоров'я

Мед ефективніший антибіотиків

— 1 жовтня 2014 —

Шведські дослідники встановили, що мед містить 13 кисломолочних бактерій, які здатні краще антибіотиків справлятися з небезпечними патогенами. 


Імбирна суміш з лимоном і медом для імунітету

— 1 жовтня 2014 —

Імбир (корінь) - 120 г, лимони свіжі - 4 шт., мед - 150 мл. 


Гранат - найкорисніший продукт на землі

— 1 жовтня 2014 —

Гранат, Punica granatum, справжній суперпродукт. У ньому багато антиоксидантів і фітохімічних сполук. Він корисний для серця через наявність поліфенолів, танинів. Дані сполуки знижують кров'яний тиск і показники “шкідливого” холестерину (ліпопротеїнів низької щільності). 


Шкоду від солодких напоїв нейтралізує ходьба

— 1 жовтня 2014 —

Уживання великої кількості солодких газованих напоїв погано впливає на здоров'я, однак фахівці знайшли нескладний спосіб, як нейтралізувати шкоду. Виявляється, достатньо робити на тиждень 12 тисяч кроків, щоб шкідлива звичка не завдавала шкоди здоров'ю, повідомили американські дослідники.


Жінкам потрібно приймати калій для продовження життя

— 1 жовтня 2014 —

Жінці потрібно приймати калій для продовження життя. Учені з'ясували, що жінкам у період після настання менопаузи необхідно вживати калій. Цей корисний елемент знижує ризик розвитку інсульту та загальний ризик передчасної смерті жінок у постменопаузі.


Горе вбиває імунітет

— 1 жовтня 2014 —

Народна мудрість говорить, що велике горе здатне вбити і здорову людину - і це вірно. Учені виявили, що переживання втрати близьких людей приводить до різкого ослаблення імунної системи - це явище особливо виражене у людей похилого віку.


Бронхіт: шляхи подолання

— 1 жовтня 2014 —

Мабуть, знайдеться не так вже й багато людей, які живуть у великому загазованому місті, яким би не доводилося чути, як мантру, від свого сімейного лікаря або пульмонолога при профілактичному огляді: ось і бронхіт ваш загострився! Причому вимовляється цей діагноз медиками без усякої тривоги, начебто мова йде про невелику цятку від морозива на сорочці. Невже кожний міський житель просто зобов'язаний страждати хронічним бронхітом? Невже немає способу позбутися цієї недуги? Про це ми вирішили розпитати фахівця - кандидата медичних наук Уляну Богданівну ЧУЛОВСЬКУ.


3 ідеї, як не занедужати восени

— 24 вересня 2014 —

Не потрібно йти в аптеку за чарівними препаратами, які обіцяють підвищити ваш імунітет. Спробуйте більш натуральні способи для зміцнення захисних сил організму восени.


У чому причини неефективності тренувань

— 24 вересня 2014 —

Якщо при регулярних фізичних навантаженнях, ви не помічаєте відчутних результатів, необхідно переглянути спосіб життя та режим занять.


Лимон - убивця семи хвороб

— 24 вересня 2014 —

Лимон - фрукт на всі випадки життя. У ньому настільки багато вітамінів і корисних речовин, що, мабуть, складно знайти щось більш універсальне. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс