Здоров'я

Чудодійний чай з березової губки

— 28 грудня 2015 —

Чай з губки вживають замість звичайного чаю або кави, а приготовлені відвари та настоянки з губки використовують як ліки для підвищення імунітету, у результаті чого організм виліковується від багатьох захворювань. Таке лікарське вживання губки потрібно проводити при спостереженні лікаря і як додатковий засіб разом з основним лікуванням.


10 кроків, щоб угамувати новорічне похмілля

— 28 грудня 2015 —

Ох, ну до чого ж весело нам гуляється в Новий рік! І шампанське, і танці навколо ялинки, і салати, і лампочки ошатні й Дід Мороз такий веселий! І взагалі, всі такі веселі, що хочеться з усіма випити за здоров'я і за щастя в Новому році.


Скільки часу можна зберігати салати та закуски після свят

— 28 грудня 2015 —

Дієтологи стверджують, що бактерії, які активно розмножуються в салатах, особливо в заправленнях, можуть завдати шкоди організму.


Застілля - гарно, здоров'я - краще. Що робити, щоб сполучити?

— 28 грудня 2015 —

Святковий стіл - невід'ємна частина будь-якого свята, а вже у Новий рік і Різдво кожна господарка вважає своїм обов'язком поставити на стіл найсмачніші страви, більшість яких можна охарактеризувати, як гострі, жирні та важкі. У результаті святкові застілля можуть стати серйозним випробуванням для шлунка, печінки, нирок і навіть серця. Щоб свято запам'яталося вам тільки своїми приємними моментами, потрібно обов'язково підготувати до застілля свій організм. А як це зробити ми розпитали лікаря-гастроентеролога - кандидата медичних наук, доцента Наталю Миколаївну МІХНЄВУ.


Що означають різнобарвні смужки на тюбиках

— 17 грудня 2015 —

А ви знаєте, що означають різнобарвні смужки на тюбиках від кремів, зубних паст, шампунів та іншого?


Пробіотики і пребіотики, або Чим набити живіт?

— 17 грудня 2015 —

Усім відомо, що мікрофлору кишечнику потрібно підтримувати. А якщо підтримувати недостатньо добре, трапиться дисбактеріоз, і її потрібно буде відновлювати. Можна йогуртом, можна капсулами. 


Настій лаврового листа: натуральний засіб для очищення суглобів

— 17 грудня 2015 —

Щоб почати очищення суглобів лавровим листом, вам потрібно в емальований посуд залити 300 мл води, у неї поміщають 5 грамів лаврового листа, усе це бажано зробити вранці. Лавровий лист кип'ятять протягом п'яти хвилин з відкритою кришкою, для того щоб вивітрилися ефірні олії, які подразнюють нирки. Далі каструлю забирають з плити, закутують у ковдру, залишають настоюватися на 3 години.


Рецепти для підвищення імунітету

— 17 грудня 2015 —

У цих рецептах використані тільки натуральні продукти. Вивчайте, вибирайте найбільш підходящий для вас рецепт і підвищуйте, піднімайте, зміцнюйте імунітет.


Нас стає менше й менше

— 16 грудня 2015 —

Чисельність населення України скорочується. Фахівці в області демографії повідомили, що на 1 жовтня поточного року кількість українців склала 42 мільйони 455 тисяч 65 осіб.


Людям із хворобами серця потрібно рухатися кожні 30 хвилин

— 16 грудня 2015 —

Постійна невелика фізична активність корисна також при захворюваннях серця, вважають учені з Університету Оттави. Вони виявили, що люди із серцево-судинними недугами, які проводять практично увесь час сидячи на стільці або лежачи на ліжку, почувають себе набагато гірше тих, хто намагається рухатися. Дані були встановлені при обстеженні 278 осіб з ішемічною хворобою серця (ІХС).



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс