Здоров'я

Собаки допомагають дітям вилікуватися від важких захворювань

— 21 травня 2014 —

Собаки люблять своїх господарів сильно і безумовно. І, на думку онкологів, у цій любові криється порятунок від раку. Дана думка розвивається в книзі "Дослідження: собаки та дитячий рак". Її автор описує тваринну терапію, проведену для дітей, хворих раком, пише Meddaily.ru з посиланням на The Times of India.


Які хвороби відрізняються поганим характером?

— 21 травня 2014 —

Як часто нам доводиться страждати через те, що в нашому оточенні знаходиться людина з нестерпним характером! Тим часом, агресивна поведінка може бути ознакою проблем зі здоров'ям. І зовсім не пов'язаних із психічною сферою.


Найчастіші медичні помилки

— 21 травня 2014 —

Страх перед лікарськими помилками є, напевно, у кожного потенційного пацієнта. Але це, як правило, лише одиничні, майже анекдотичні випадки. До серйозних наслідків для здоров'я звичайно приводить цілий ряд помилок і недоглядів. Але ось парадокс: ви самі іноді шкодите своєму здоров'ю, роблячи справжні і воістину медичні помилки.


Прогулянка дарує натхнення

— 14 травня 2014 —

Відомо, що прогулянка допомагає багатьом людям отримати натхнення і перебороти творче блокування. У новому дослідженні фахівці довели, що піша прогулянка дійсно здатна дати позитивний психологічний імпульс.


Добавки краси: для обличчя, волосся, нігтів

— 14 травня 2014 —

Тьмяний колір обличчя, волосся, що січеться, ламкі нігті... Після весняного авітамінозу таку картину бачить у дзеркалі чимало жінок.


Чорнобильник рятує від багатьох хвороб

— 14 травня 2014 —

Природа обдарувала нас безліччю надзвичайних рослин, що володіють цілющими властивостями, у тому числі такими, які успішно можна застосовувати при лікуванні нервових захворювань. Використовувати їх можна по-різному: у вигляді відварів, настоянок, компресів, інгаляцій; можна також набивати ними подушечку і спати на ній всю ніч міцним здоровим сном. 


Сон - кращий спосіб для відпочинку організму

— 14 травня 2014 —

Сон - це не тільки спосіб набратися сил, але й відмінний засіб для збереження краси та здоров'я.


Клітковина захистить від серцевого нападу

— 14 травня 2014 —

Люди, які вживають велику кількість клітковини, мають нижче ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Нове дослідження Гарвардської школи суспільної охорони здоров'я показало, що збільшення кількості клітковини в щоденному раціоні продовжує життя людей, що перенесли серцевий напад. 


Розкрито механізм розвитку целіакії (нестерпність злаків)

— 14 травня 2014 —

Австралійські дослідники змогли набагато глибше, ніж їхні колеги з інших країн, проникнути в таємниці такого захворювання як целіакія або нестерпність харчових продуктів зі злакових. Вони вивчили механізм розвитку хвороби на молекулярному рівні.


Що дасть чоловікові відмова від паління?

— 14 травня 2014 —

Мало хто всерйоз замислюється: не про абстрактну шкоду від паління, а про конкретне горе для себе. Запеклий курець, побачивши заголовок статті зі словами “відмова від паління”, швидше за все, не стане її читати. І дарма, адже переважна більшість і зовсім не знає, яку реальну втрату здоров'ю і якості життя наносить нікотин. Щоб прояснити питання з усіх боків, ми звернулися за допомогою до фахівця. Отже, на питання відповідає кандидат медичних наук Галина Зіновіївна КОРЖ.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс