Здоров'я

Як довше залишатися молодим і здоровим

— 24 лютого 2016 —

Хто не мріє не тільки прожити років до ста, але й зберігати при цьому бадьорість духу та міцність тіла? Як же досягти такого результату? І що ще варто робити для цього, крім постійного потакання власним слабостям і захопленням (не завжди здоровим)? Роз'яснити нескладні правила здорового способу життя ми попросили фахівця - кандидата медичних наук, лікаря-гігієніста вищої категорії Любов Михайлівну Кіцулу.


Синє небо шкодить очам більше, ніж комп'ютерний екран

— 17 лютого 2016 —

Незважаючи на побоювання вчених щодо шкідливого впливу синього світла на очі людини, виявилося, що більшість гаджетів виробляє менше світла такого типу, чим блакитне небо в ясний день.


Куленепробивна кава - нове дієтичне віяння в США

— 17 лютого 2016 —

У США усе більш популярною стає нова кавова дієта. За словами прихильників нового методу, на кавовій дієті можна не тільки скинути вагу, але й підвищити рівень IQ.


Лікування пшоном: панкреатит, хвороби печінки, жовчного міхура і не тільки

— 17 лютого 2016 —

Зерна проса (пшоно) містять багато калію, магнію, вітаміни групи В. Як лікарську сировину використовують зерна проса та висівки. 


Від онкологічних захворювань щорічно вмирає 80 тисяч українців

— 17 лютого 2016 —

Про це на прес-конференції, присвяченій Всесвітньому дню боротьби проти раку повідомив заступник директора з наукової праці Національного інституту рака Сергій Коровін.


Як здійснювати профілактику раку. Порада лікаря

— 17 лютого 2016 —

Регулярні обстеження дозволять знизити ризики онкозахворювань і виявити рак на ранній стадії.


Як боротися зі стресом

— 17 лютого 2016 —

Стрес є невід'ємною частиною життя людини і супроводжує її з пелюшок і до останнього подиху. Останнім часом ми все частіше чуємо, наскільки небезпечно жити - то свинячий грип, то вірус Зіка, то війна... Ось він - благодатний ґрунт для стресу! Однак, задаючись питанням, звідки береться стрес, далеко не багато хто здатний відповісти щось виразне. Хоча, по суті, отут усе просто, на думку фахівця у будь-якому разі. Про стрес і як з ним боротися, ми вирішили розпитати  доктора медичних наук, професора Степана Степановича Пшика.


Урятуйте руки від морозів

— 11 лютого 2016 —

Узимку за шкірою рук необхідно доглядати так само, як і в теплий час, але більш часто. Поради майстрів з манікюру та педикюру допоможуть вам зберегти шкіру рук у холодну пору року.


Найпростіший рецепт знизить тиск на багато років

— 11 лютого 2016 —

Гіпертонією хворіє багато хто. Такі люди роками ходять по лікарях, приймають гіпотензивні препарати та навіть не здогадуються про існування простого, але досить ефективного рецепта народної медицини, що може привести артеріальний тиск у норму як мінімум на кілька років. 


Груші рятують від ожиріння

— 11 лютого 2016 —

Учені з університету штату Луїзіани протягом 10 років (2001-2010) проводили дослідження харчової цінності фруктів. Результати дослідження говорять: уживання в їжу хоча б усього однієї груші на день знижує ризик виникнення ожиріння на 35%.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс