Здоров'я

Як отямитися, якщо голова болить від погоди

— 12 травня 2014 —

Сім простих порад, які будуть особливо актуальними, коли турбують судини то від потепління, то від похолодання.


Морська капуста - здоров'я з морських глибин

— 12 травня 2014 —

У прозорих водах морів ростуть і колишуться бурі водорості, які ми називаємо ламінарією або морською капустою. Вживати її в їжу люди стали багато століть тому, оскільки морська капуста - найсправжнісіньке джерело корисних і лікувальних речовин, таких як йод, амінокислоти, вітаміни й мікроелементи, які не знайти в жодній іншій рослині.


Цілющі властивості картоплі

— 12 травня 2014 —

Сік сирої картоплі використовується для загоєння виразок шлунка і дванадцятипалої кишки, зниження кислотності шлунка та лікування гастритів.


Кашель антибіотиками лікувати не можна

— 12 травня 2014 —

Кашель антибіотиками лікувати не можна, попереджають лікарі, які провели дослідження близько 2000 пацієнтів з 12 країн ЄС. 


Дев'ять дивних реакцій організму на стрес. Медики назвали діагнози: від «нервової корости» до дзенькоту у вухах

— 12 травня 2014 —

Усім відомо, як наш організм реагує на стрес: тіло слабшає, тиск скаче, енергія на нулі, як у кролика з реклами батарейок. Але що стосовно свисту у вухах і регулярних пробіжках до «порцелянового друга»? Це вже серйозний дзвіночок, котрий натякає, що вам терміново потрібно заспокоїтися й спробувати розслабитися.


Невидимий ланцюжок... гемофілії

— 12 травня 2014 —

Думка про те, що гемофілія - хвороба винятково «аристократична» існує дотепер, тому що саме в царських і князівських родинах вона зустрічалася найчастіше. Наскільки поширене це захворювання в наш час? Як лікують його сьогодні? На ці питання ми попросили відповісти професора кафедри гематології та трансфузіології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика Станіслава Володимировича Видиборца.


Три корисних продукти, які можуть замінити м'ясо

— 29 квітня 2014 —

В них багато повноцінних рослинних білків, але немає холестерину.


Чай з кульбаби проти болю в суглобах

— 29 квітня 2014 —

Біль у суглобах може бути дуже сильним і заважати повсякденному життю. Хоча причини суглобних болів бувають різними, нерідко провиною тому є запалення навколосуглобних тканин. Одна з найкорисніших рослин для рятування від болів у суглобах - кульбаба. Це не просто бур'ян, на його основі можна приготувати корисний трав'яний чай, що не тільки послабить суглобні болі, але й поліпшить загальне здоров'я організму. 


Будьте уважними до родимок

— 29 квітня 2014 —

Мода на родимки була в далекому XIII столітті: жінки, позбавлені таких, ставили собі на обличчя штучні мушки. А вже в XV столітті родимки вважалися мітками диявола, і їхні власниці переслідувалися інквізицією. У сучасному світі деякі види родимок вважаються не тільки естетичним дефектом, але й тривожним сигналом - одним із симптомів небезпечного онкологічного захворювання - меланоми.


Як зберегти шкіру обличчя навесні?

— 29 квітня 2014 —

Мінлива погода, непостійна температура, а також вітер не благотворно впливають на шкіру обличчя. А сонце взагалі може завдати нищівного удару. Тому у весняний час шкіра вимагає додаткової турботи. Гостріше відчувається й недолік вітамінів в організмі, і це не кращим чином позначається на стані шкіри.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс