Здоров'я

Горобина очищає воду

— 16 жовтня 2013 —

Здавна на Русі горобина звичайна користувалася особливою пошаною. Про неї не тільки співали задушевні пісні - добре відомо про її цілющі властивості.


П'ять хвороб, які можна виявити по очах

— 9 жовтня 2013 —

Очі не тільки дзеркало душі, але і відображення нашого самопочуття. На думку експертів, очі людини можуть розповісти про приховані проблеми зі здоров'ям. Що ж саме можуть повідати наші очі про нас самих?


Сік з моркви: еліксир здоров'я

— 9 жовтня 2013 —

Свіжоприготовлений сік з моркви справедливо вважається натуральним еліксиром: він сприяє підвищенню імунітету і життєвого тонусу, нормалізації обмінних процесів і маси тіла, а також заспокоєнню нервової системи та продовженню молодості.


Горіхи запобігають розвиткові пухлин молочної залози

— 9 жовтня 2013 —

Відповідно до результатів дослідження, проведеного американськими вченими з Гарвардської школи громадського здоров'я і Жіночого госпіталю ім. Пітера Брайєма, у жінок у віці 30 років, які регулярно вживали в пубертатний період горіхи, на 39% рідше розвиваються доброякісні новоутворення молочної залози (ДНМЗ).


Лікувальна гімнастика для кишечнику

— 9 жовтня 2013 —

Пропонуємо вам комплекс із 8 вправ, які допоможуть налагодити роботу кишечнику, зміцнити м'язи преса і поліпшити кровообіг органів черевної порожнини. 


Депресивні люди у 3 рази частіше хворіють хворобою Паркінсона

— 9 жовтня 2013 —

Люди, що страждають депресією, у три рази частіше занедужують хворобою Паркінсона, виявили вчені з Тайваню.


Як уникнути ГРЗ

— 9 жовтня 2013 —

У цьому році природа нас обділила бабиним літом, поступившись місцем у вересні майже що листопадовим холодам. А отут ще й початок навчального року. Різке похолодання вкупі зі зміною режиму дня провокує велику кількість застудних захворювань.


Осінь - настав час лікування овочевими соками

— 9 жовтня 2013 —

Осінній достаток овочів і фруктів - час не тільки консервувати плоди літа всілякими способами, але й оздоровлюватися та навіть лікуватися за допомогою свіжих соків - фрешів.


Чим корисна калина?

— 9 жовтня 2013 —

Народ знав, що оспівувати: героїня безлічі пісень - калина - не тільки красива, але і лікувальна ягода. Причому користю вона наливається саме зараз, восени, тому знайдуться люди, яким буде корисно пройти курс калинового лікування.


Інжир з молоком від кашлю

— 9 жовтня 2013 —

Інжир відомий як плід смоківниці або фігового дерева. Історичні факти вирощування смоківниці з'явилися ще в древньому Єгипті. Це були барельєфи, із зображенням збору інжиру, датовані біля чотирьох з половиною тисяч років тому.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс